Ονδούρα : Η συναυλία του Ricky Martin θα γίνει αλλά με όρια ηλικίας

12/10/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Πρόκειται για μισή νίκη για τον αγαπημένο μας Ricky Martin. Ενώ η συναυλία του στην Ονδούρα κινδύνευε να ακυρωθεί για «ερωτικό περιεχόμενο» το οποίο «είναι αντίθετο με την ηθική» επειδή φανατικές θρησκευτικές ομάδες ζητούσαν την ακύρωση της συναυλίας του, τελικά αυτό δε θα γίνει. Θα πραγματοποιηθεί αλλά δε θα επιτραπεί η είσοδος σε άτομα κάτων των 15 ετών, αναφέρει το FoxNewLatino.

Ο αγαπητός καλλιτέχνης πραγματοποιεί παγκόσμια τουρνέ και στα πλαίσια του«Música + Alma + Sexo Tour», και στις 16 Οκτωβρίου 2011 ο Ricky Martin θα πραγματοποιήσει συναυλία στην Tegucigalpa, πρωτεύουσα της Ονδούρας αλλά φανατικές θρησκευτικές ομάδες ήθελαν να του απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα επειδή είναι  gay.

Πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος Porfirio Lobo Sosa επέτρεψε να πραγματοποιηθεί η συναυλία διότι η ακύρωση της θα ήταν «πράξη μη ανεκτικότητας της διαφορετικότητας». Παρά τις δηλώσεις του Προέδρου της χώρας, ο Υπουργός Εσωτερικών επέλεξε να περιορίσει την πρόσβαση, για «να προστατευτεί η ψυχική υγεία των νέων της χώρας».

Έτσι, οι νέοι κάτων των 15 ετών δε θα μπορέσουν να διασκεδάσουν και να θαυμάσουν τον πανέμορφο Ricky παρά το γεγονός ότι «η χώρα συχνά υποδέχεται μουσικά συγκροτήματα τα οποία προβάλουν τη βία και υμνούν τη χρήση ναρκωτικών, χωρίς οι αρχές να παρεμβαίνουν ποτέ», όπως αναφέρει το FoxNewsLatino.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!