Οι Hotties της Σουηδικής Eurovision 2013

antivirus magazine διαφήμιση

Οι περισσότεροι Eurofans συμφωνούν ότι η διαδικασία επιλογής τραγουδιού για τη Γιουροβίζιον στη Σουηδία είναι το μεγαλύτερο show στην Ευρώπη! Εγώ θα βάλω και έναν ακόμα λόγο: είναι το πιο ay friendly event της Ευρώπης αμέσως μετά το διαγωνισμό της Eurovision. Και αυτό όχι άδικα…

Κάθε χρόνο πολλά gay icons ή gay icons wannabes συμμετέχουν στο διαγωνισμό προκαλώντας το ενδιαφέρον του gay κοινού και πολλές φορές κερδίζουν – ακόμα και στην περίπτωση που δηλώνουν straight. Αξίζει μόνο να θυμηθούμε πόσες καρδιές έκαψαν νικητές του Melodifestivalen οι Martin Stencmarck (2005) και Eric Saade (2011).

Φέτος, φυσικά και θα απολαύσουμε για ακόμα μία φορά hot men που διεκδηκούν την εκπροσώπηση της χώρας στον 58ο διαγωνισμό της Eurovision. Σκέφτηκα πως να ξεκινήσω την συγκεκριμένη παρουσίαση αλλά αποφάσισα να γίνει παραδοσιακά και ξεκινάω από τα κλασσικά:

Κλασσικές αξίες έχουν γίνει πλέον οι παρουσίες των Danny Saucedo και Sean Banan. Ο Danny έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό δύο φορες (2011, 2012). Μετά την κατάθλιψη στην οποία έπεσε πέρσι και τη μοιράστηκε με όλους τους fans στο Facebook και το Twitter, η κρατική τηλεόραση τον αποζημίωσε (και εμάς μαζί με αυτόν) αναθέτοντας του την παρουσίαση του Melodifestivalen 2013! O Danny πάντως φροντίζει εδώ και δύο χρόνια να “ποστάρει” σχεδόν καθημερινά hot pics στη σελίδα του στο Facebook και το Instagram. Καταδεκτικός και προσιτός είναι απλά το hot gay παιδί της διπλανής πόρτας και μιλάω κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια. Ως τραγουδιστής σίγουρα κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι και η καλύτερη “φωνή” της Σουηδίας πλέον. Aπολάυσετε τον ως performer στην έναρξη του 1ου ημιτελικού του Melodifestivalen 2013, όπου μαζί με τη συμπαρουσιάστριά του τραγουδούν το “Εuphoria!

Ο Sean Banan είναι Ιρανικής καταγωγής και προσωπικά μετά την εμφάνιση και του Tooji πέρσι για τη Νορβηγία πιστεύω ακράδοντα οτι στο Ιράν κρύβονται οι ομορφότεροι άνδρες. Ο Sean είναι απλά έξω καρδιά! καταδεκτικός με όλους δεν διστάζει να τσαλακώνει τον εαυτό του αποδεικνύοντας το ταλέντο του ως κωμικός και τραγουδιστής. Πέρσι κέρδισε στο όριο της πρόκρισή του στον τελικό της Σουηδικής επιλογής αλλά στον τελικό δυστυχώς έχασε. Όμως οι Σουηδοί τον αγαπούν πολύ και δεν χάνουν ευκαιρία να κάνουν sold out κάθε του εμφάνιση σε διάφορες πόλεις της χώρας.

Και φτάνουμε στο “Oscar” του πιο hot gay icon του Melodifestivalen 2013. Φίλες και φίλες σας παρουσιάζω τον Eddie Razaz. Διαγωνίζεται φέτος στον 4ο ημιτελικό και ενώ δεν θεωρείται από τα φαβορί εγώ εύχομαι να καταφέρει να φτάσει στη σκηνή του Malmoe το Μάιο και να τον απολαύσουμε (έστω και από τη σκηνή). Ο διακριτικός και καθόλου πρόστυχος ερωτισμός του προκαλεί άμεσα τη συμπάθεια του κόσμου. Και guess what: έχει καταγωγή κι αυτός από το Ιράν!

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




Δες και αυτό!