Οι πρώτες εικόνες από την Diana

23/07/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Λατρεύτηκε από εκατομμύρια ανθρώπων. Ήταν η διασημότερη γυναίκα στον κόσμο. Ο θάνατός της προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση. Δεκαέξι χρόνια μετά το άδοξο τέλος της Νταϊάνα, της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, ο Ολιβερ Χιρσμπίγκελ, σκηνοθέτης των συγκλονιστικών «Το Πείραμα – Das Experiment» και «Η Πτώση», μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη, τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής της γυναίκας που έμεινε γνωστή ως η πριγκίπισσα του λαού.
Η υπέροχη, δύο φορές υποψήφια για Οσκαρ Α Γυναικείου Ρόλου, Ναόμι Γουότς, πρωταγωνιστεί στο ρόλο της εμβληματικής πριγκήπισσας στην ταινία «Diana», που για πρώτη φορά θα αποτυπώσει στο κινηματογραφικό πανί, το μέχρι πρότινος «ανέγγιχτο» θέμα του θανάτου της.
Το φιλανθρωπικό της έργο, ο αγώνας της για την κατάργηση της χρήσης ναρκών κατά προσωπικού, οι – σε σημείο υστερίας-εκδηλώσεις λατρείας του κόσμου σε κάθε εμφάνισή της, η κρυφή, «τραυματική» σχέση της με τον γιατρό Χασνάτ Καν, και φυσικά το ανελέητο κυνηγητό της από τους παπαράτσι μέχρι το μοιραίο δυστύχημα το 1997 στο Παρίσι, παρουσιάζονται στην ταινία που όπως φημολογείται, δεν «φιλοδοξεί» να προκαλέσει αντιδράσεις αλλά να αποτυπώσει με ευαισθησία τα τελευταία, μοναχικά δύο χρόνια της Νταϊάνα. Ωστόσο η ανακίνηση του θέματος της μυστικής σχέσης της με τον Μουσουλμάνο Δρ. Καν, που κράτησε από το 1995 μέχρι και λίγους μήνες πριν το θάνατό της και τον οποίο φίλοι της πριγκίπισσας χαρακτήριζαν ως «τον έρωτα της ζωής της», ενδεχομένως να ταράξει και πάλι την… ησυχία του Μπάκιγχαμ.

Εκτός από την Ναόμι Γουότς , που πιθανόν ο ρόλος αυτός να της εξασφαλίσει μία ακόμη υποψηφιότητα για Οσκαρ, συμπρωταγωνιστεί στο ρόλο του Δρ. Καν ο Ναβίν Αντριους (γνωστός από το ρόλο του Σαγίντ στο τηλεοπτικό «Lost»), και το καστ συμπληρώνουν οι: Ντάγκλας Χοτς, Τζεραλντίν Τζέιμς, Τσαρλς Εντουαρντς και Τζούλιετ Στίβενσον.

Η ταινία «Diana» θα προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από τις 28 Νοεμβρίου από την Village.

Πηγή: Liberty News




Δες και αυτό!