Οι ΗΠΑ ανησυχούν για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων στη Ρωσία

25/11/2011
από
antivirus magazine διαφήμιση

Νομοσχέδιο στην Αγία Πετρούπολη προβλέπει μεγάλα πρόστιμα σε περίπτωση διαπιστωθείσας ύπαρξης προπαγάνδας ομοφυλοφιλικού ή παιδεραστικού χαρακτήρα ανάμεσα στους νέους.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ καταδίκασε το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε από το Κοινοβούλιο της Αγίας Πετρούπολης και το οποίο αποβλέπει στην επιβολή υψηλών προστίμων σε περιπτώσεις που αποδειχτεί ότι υπάρχει ομοφυλοφιλική προπαγάνδα.

“Τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων είναι ανθρώπινα δικαιώματα και τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι και δικαιώματα των ομοφυλοφίλων», είπε σε δήλωση της που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, η Υπουργός κα Χίλαρι Κλίντον. Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ καλεί τους Ρώσους αξιωματούχους να προστατέψουν τα δικαιωμάτων των σεξουαλικών μειονοτήτων και σημειώνει τη βαθιά του ανησυχία του για το νομοσχέδιο που υπέβαλλε προς συζήτηση[1] βουλευτής του κόμματος του Πούτιν, Ενωμένη Ρωσία.

Προς το παρόν το έγγραφο εγκρίθηκε κατά την πρώτη ανάγνωση με 27 ψήφους ”υπέρ”, μια “κατά” και μια “αποχή”. Σε περίπτωση διαπιστωθείσας ομοφυλοφιλικής ή παιδεραστικής προπαγάνδας μεταξύ των νέων το νομοσχέδιο προβλέπει την επιβολή προστίμου από 1.000 έως 3.000 ρούβλια για ιδιώτες, 3000 – 5000 για υπαλλήλους και 10 έως 50 χιλιάδες ρούβλια για νομικά πρόσωπα

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




Δες και αυτό!