Νέα trailers: Χάρι Πότερ και Breaking Dawn

13/06/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Μετά το teaser trailer που είχαμε δει πριν λίγο καιρό και εν αναμονή του νέου trailer του Χάρι Πότερ που αναμένεται τις επόμενες μέρες, η Warner κυκλοφόρησε σε αίθουσες και νετ, ένα trailer – ρετροσπεκτίβα του δημοφιλέστερου κινηματογραφικού franchise.

Το trailer – φόρος τιμής σε όλες τις προηγούμενες ταινίες είναι ότι χρειάζεται για να προκαλέσει μια μικρή ανατριχίλα σε όλους τους φανς των βιβλίων και των ταινιών, καθώς περιλαμβάνει σκηνές από όλα τα προηγούμενα Χάρι Πότερ, με κερασάκι στην τούρτα ένα άγνωστο video από την περίοδο που το στούντιο έκανε κάστινγκ για τους τρεις βασικούς πρωταγωνιστές.

Πριν λίγες μέρες έκανε πρεμιέρα και το trailer ενός άλλου επιτυχημένου franchise. Το πρώτο μέρος του Breaking Dawn (τέταρτη ταινία/βιβλίο από το franchise του Λυκόφωτος) θα κάνει πρεμιέρα σε όλο τον κόσμο τον Νοέμβριο.

Παρότι το Λυκόφως (τόσο τα βιβλία, όσο και οι ταινίες) κούρασε αρκετά γρήγορα πολύ κόσμο, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως το teaser που ακολουθεί είναι αυτό που χρειάζονται οι ορδές των νεαρών κοριτσιών που θα γεμίσουν για μια ακόμη φορά τις αίθουσες και τις τσέπες του στούντιο το πρώτο δεκαήμερο προβολής της ταινίας… μέχρι εκεί όμως, καθότι μετά, η εισπρακτική πτώση αναμένεται να είναι κατακόρυφη.




Δες και αυτό!