Μια πρόταση για τις 14 -(Valentine ντε!)

30/01/2012
από
antivirus magazine διαφήμιση

 

Στις 14 Φεβρουαρίου, ο έρωτας έχει την τιμητική του στο Hilton Αθηνών. Ένα από τα ομορφότερα ξενοδοχεία της Αθήνας δημιούργησε ειδικές προσφορές για τους ερωτευμένους που θέλουν να το γιορτάσουν απολαμβάνοντας μια ξεχωριστή εμπειρία.

Ατμόσφαιρα γιορτής θα επικρατεί στο Βυζαντινό με σαμπάνια Mumm Cordon Rouge, ευφάνταστες μουσικές επιλογές, πλούσιο μπουφέ με την υπογραφή του Executive Chef Γιάννη Μανίκη και μοναδικά δώρα για όλους: αρώματα και προϊόντα ομορφιάς από τους οίκους HERMES και THIERRY MUGLER σε ειδικές συσκευασίες δώρου! Η τιμή του δείπνου για δύο άτομα ανέρχεται στα €99 και περιλαμβάνει δωρεάν πάρκινγκ. Για όσους θέλουν ν’ απολαύσουν μια ρομαντική βραδιά με θέα τη φωτισμένη Αθήνα, το Galaxy Bar προσφέρει σαμπάνια για δύο και finger food με μόνο €25.

 

Ακόμη, για όσους επιζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία, το Hilton ετοίμασε ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ένα πολύ οικονομικό πακέτο διανυκτέρευσης που περιλαμβάνει δείπνο για δύο στο Βυζαντινό, διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και πρόσβαση στο Hiltonia Spa στην τιμή των €169 συνολικά. Τέλος, το Hiltonia Spa έχει ετοιμάσει δύο υπέροχα πακέτα για να κάνετε ένα πρωτότυπο δώρο σ’ αυτούς που αγαπάτε: το “One & Only”, πακέτο χαλάρωσης διάρκειας 1,5 ώρας στην τιμή των €85, και το “Romance & Beauty”, διάρκειας 2 ωρών, για λάμψη και αναζωογόνηση της επιδερμίδας στην τιμή των €150.

Φέτος, κάντε μια πρωτότυπη έκπληξη στον αγαπημένο ή στην αγαπημένη σας και απολαύστε την πολυτέλεια και την περιποίηση του Hilton σε τιμές που πραγματικά συμφέρουν. Για το πακέτο διαμονής, τηλεφωνήστε στο 210-7281100. Για το Βυζαντινό, καλέστε το 210-7281400. Για το Galaxy bar, τηλεφωνήστε στο 210-7281402. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα του Hiltonia Spa, επισκεφθείτε το www.hiltonia.gr

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!