Μάικλ Ντάγκλας και Ματ Ντέιμον στο βραβευμένο “Behind the Candelabra”

11/11/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Επίσημη συμμετοχή στο φετινό φεστιβάλ Καννών, 11 Βραβεία Έμμυ ανάμεσα στα οποία Καλύτερης Ταινίας για την Τηλεόραση, Σκηνοθεσίας και Α’ Ανδρικού Ρόλου και βέβαια η σφραγίδα του HBO, του αμερικάνικου καλωδιακού δικτύου πίσω από σειρές – ναυαρχίδες όπως το Game of Thrones, το Six Feet Under και το Sex and the City.

Με την παραπάνω κληρονομιά έρχεται στις ελληνικές αίθουσες στις αρχές Δεκέμβρη η νέα ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ, Behind the Candelabra, σκηνοθέτη της τριλογίας Oceans Eleven και των βραβευμένων με Όσκαρ, Traffic και Έριν Μπρόκοβιτς.

Πρωταγωνιστικό δίδυμο ο Μάικλ Ντάγκλας και ο Μάτ Ντέιμον που κυριολεκτικά μεταμορφώθηκαν για να υποδυθούν τον βιρτουόζο πιανίστα Λιμπεράτσε και τον φίλο του Σκοτ Θόρσον.

Ο Λιμπεράτσε ήταν ένας βιρτουόζος πιανίστας, μοναδικός περφόρμερ και λαμπερός αστέρας στη σκηνή και την τηλεόραση. Το όνομά του, συνώνυμο με το σόου, την ακραία πολυτέλεια και… τα κηροπήγια (candelabra), έγινε γνωστό σε κάθε άκρη του πλανήτη και στη 40χρονη καριέρα του απέκτησε ένα πιστό, φανατικό κοινό.

Η ταινία φωτίζει την προσωπική ζωή του Λιμπεράτσε, και συγκεκριμένα τη σχέση του με το νεαρό Σκοτ Θόρσον, από την πρώτη τους συνάντηση στο Hilton του Las Vegas μέχρι τον πικρό, δημόσιο χωρισμό τους.

Σε ολόκληρη την καριέρα του ο Λιμπεράτσε κράτησε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού εκείνη την εποχή η ομοφυλοφιλία δεν ήταν αποδεκτή. Ακόμα και όταν η σχέση του με τον Σκοτ Θόρσον κατέληξε στα δικαστήρια, ο Λιμπεράτσε συνέχισε να αρνείται ότι ήταν ομοφυλόφιλος και ότι είχαν υπάρξει εραστές.

Η ταινία θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Δεκεμβρίου από την Hollywood Entertainment.




Δες και αυτό!