Κέρδισε εκπτώσεις από το Ιντερνέτ απλά και οικονομικά.

13/10/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Από την περίοδο που ξεκίνησε η κρίση στην Ελλάδα και ύστερά όλο και περισσότερα site με προσφορές κάνουν την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο. Τα περισσότερα από αυτά παρουσιάζουν προσφορές από διάφορες επιχειρήσεις επώνυμες ή και όχι τόσο γνωστές που προσφέρουν υπηρεσίες και προϊόντα τους με σημαντικές εκπτώσεις ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να τα απολαύσουν με λίγα χρήματα.

Κάνοντας μια έρευνα στο διαδίκτυο βρήκαμε περισσότερα από 15 deal site αλλά αυτό που μας τράβηξε την προσοχή ήταν ένα καινούργιο site που έχει καταφέρει να απλουστεύσει τον τρόπο συμμετοχής των καταναλωτών και να δίνει την προσφορά απλόχερα.

Μπαίνοντας στο GoldenCoupon.gr με το σλόγκαν «Γιατί σε εμάς το κουπόνι αξίζει χρυσό» προσέξαμε μία έξυπνη και δυναμική πλατφόρμα, εύκολη στην χρήση της τόσο από τον καταναλωτή όσο και από την εγγραμμένη επιχείρηση.

Εδώ μπορείς να διαλέξεις την προσφορά που σε ενδιαφέρει από βαφές μαλλιών σε κομμωτήρια έως κινητό τηλέφωνο, απίστευτές επιλογές προσφορών με πραγματικά χαμηλές τιμές.

Αλλά το ιδιαίτερο που έχει το GoldenCoupon.gr είναι ότι με τρία (3) απλά βήματα μπορείτε να αποκτήσετε την προσφορά που επιθυμείτε, χωρίς να χρειαστεί να πραγματοποιήσετε καμία οικονομική συναλλαγή με πιστωτική-χρεωστική κάρτα & δεν απαιτείτε να καταβάλλετε κανένα χρηματικό ποσό σε καμία τράπεζα για την απόκτηση της επιθυμητής προσφοράς. Απλά αποθηκεύετε τα εκπτωτικά κουπόνια ώστε να τα εκτυπώσετε και να τα εξαργυρώσετε όταν εσείς θέλετε.

Επιπλέον παρέχουν μια ενότητα που παρουσιάζουν την επιχείρηση ώστε ο καταναλωτής να γνωρίζει από πριν αναλυτικές πληροφορίες, πλήρες φωτογραφικό υλικό και πολλά άλλα!

Για οποιαδήποτε απορία έχετε, ή ακόμα και για κάποια προσφορά που χρειάζεστε και δεν την βρήκατε ακόμα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους στο [email protected]

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.




Δες και αυτό!