Ιταλοί Gay & Bi θύματα εκβιασμού μέσω facebook.

28/09/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Ένας 43 χρόνος εκβίαζε gay και bi ιταλούς, μέσω facebook είχε δημιουργήσει ένα ψεύτικο profile χρησιμοποιώντας φωτογραφίες από έναν ελκυστικό άντρα της μόδας και αναζητούσε νεαρούς τάζοντας τους αγάπες και έρωτες.

Στόχος του ήταν να ανακαλύψει και να προσελκύσει αυτούς που δεν ήταν Out με σκοπό μετά να τους ζητήσει χρήματα ώστε να μην αποκαλύψει αυτός στην οικογένεια τους την πραγματικότητα.

Ο άντρας όπως αποκαλύπτουν οι Ιταλικές αρχές δηλώνει straight και είναι κάτοικος του Campobasso της κεντρικής Ιταλίας και τον συνέλαβαν για τον εκβιασμό δεκάδων ομοφυλόφιλων στην Ιταλία. Ο 43 χρόνος είχε δικαστεί ξανά για άλλο παράπτωμα αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος με χρηματική εγγύηση.

Η ιταλική αστυνομία τον ανακάλυψε μετά από αρκετές καταγγελίες των θυμάτων του και ξεκίνησαν να παρακολουθούν την πιστωτική του κάρτα αλλά και τους τραπεζικούς του λογαριασμούς και εντόπισαν πολλές συναλλαγές από άντρες που μετέφεραν χρήματα στο όνομα του.

Εκείνος συνήθιζε να τους λέει: « Αν θέλετε η σχέση μας να είναι κρυφή, θα πρέπει να μου δώσετε χρήματα»

Η αστυνομία παρακολούθησε επίσης και το κινητό του τηλέφωνο για να επιβεβαιώσει τις υποψίες τους. Ο άνθρωπος αυτός ανακάλυψαν ότι είχε υποσχεθεί σε δεκάδες ομοφυλόφιλους άνδρες «την αιώνια αγάπη, το πάθος και την  φροντίδα του».

Εκβιασμός είναι ένα κοινό αδίκημα στην Ιταλία. Τοπικές εφημερίδες αναφέρουν τακτικά ιστορίες των ομοφυλόφιλων και αμφιφυλόφιλων ανδρών να εκβιάζονται για την ομοφυλοφιλία τους.

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.




Δες και αυτό!