Ιταλία : To coming out του ηθοποιού Lorenzo Balducci

15/04/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Ο νεαρός Ιταλός και ηθοποιός Lorenzo Balducci επέλεξε να κάνει το coming out του και ενώ η ταινία «Good As You» δέχεται επιθέσεις από ομοφοβικούς που καλούν σε μποϋκοτάρισμα των κινηματογράφων που προβάλουν την ταινία.

«Είμαι περύφανος που είμαι gay» δήλωσε σε συνέντευξη του στο ένθετο Venerdi, της εφημερίδας La Repubblica, ο ηθοποιός Lorenzo Balducci. Ο ηθοποιός επέλεξε με αυτό τον τρόπο να βάλει τέλος στα διάφορα άρθρα και στις διάφορες φήμες . « Με τα χρόνια ωρίμασα και επιθυμώ διαφάνεια στη ζωή μου, μια επιθυμία να μη κρύβω πλέον την ομοφυλοφιλία μου», είπε μεταξύ άλλων ο 29 ετών ηθοποιός, ο οποίος μέχρι πρόσφατα έλεγε ότι είναι ελεύθερος και ετεροφυλοφιλος.

Good as you

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί και στην ταινία Good As You, μια 100% Ιταλική κωμωδία η οποία μόλις κυκλοφόρησε σε σκηνοθεσία του  Mariano Lamberti.  Το Good As You μιλά για τη ζωή της ΛΟΑΔ κοινότητας. Στην ταινία βλέπουμε τη ζωή οχτώ ανθρώπων τεσσάρων gay ανδρών και τεσσάρων λεσβιών γυναικών, ζούμε τις φιλίες τους και τους έρωτες τους.

Στο Ιταλικό κινηματογράφο η ομοφυλοφιλία συνήθως παρουσιάζεται σε σχέση με την ετερόφυλόφιλη καθημερινότητα. Σε αντίθεση σε αυτή την ταινία βλέπουμε το εσωτερικό της ΛΟΑΔ κοινότητας και ανακαλύπτουμε στη μεγάλη οθόνη τα ΛΟΑΔ σημεία της Ρώμης, τις βραδιές στο  Mucassassina, στο Coming-out Barκαι κάνουμε μια βόλτα στη ΛΟΑΔ Ρώμη.

Οι αντιδράσεις

Η κωμωδία όμως δεν αρέσει σε όλο τον κόσμο. Έτσι πριν καλά καλά προβληθεί υπήρξαν οι πρώτες αντιδράσεις εκ μέρους της Militia Christi, μιας Καθολικής οργάνωσης, η οποία προσπάθησε να ακυρώσει την προβολή της. Μάλιστα μέλη της οργάνωσης έστειλαν επιστολές στους ιδιοκτήτες κινηματογράφων που θα προβάλλαν την ταινία.

Παρακάτω δείτε το trailer της ταινίας ( στα ιταλικά )

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!