Θορ και Κοκκινοσκουφίτσα ανοίγουν ένα δυνατό κινηματογραφικό καλοκαίρι

30/04/2011
antivirus magazine διαφήμιση


Δυνατά ξεκίνησε η κινηματογραφική εβδομάδα προχθές Πέμπτη με τις ταινίες “Thor” και “Κοκκινοσκουφίτσα” να γεμίζουν τις αίθουσες.

Με τις παραπάνω δυο ταινίες ανοίγει κατά κάποιο τρόπο και το κινηματογραφικό καλοκαίρι… καλοκαίρι που μας επιφυλάσσει αρκετές block buster παραγωγές, μεταξύ των οποίων το δεύτερο μέρος του 7ου και τελευταίου “Χάρι Πότερ” (14 Ιουλίου), τη συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας του 2009, “The Hangover” (2 Ιουνίου), τους τρίτους “Transformers” (30 Ιουνίου), τους νέους (τέταρτους) “Πειρατές της Καραϊβικής” (19 Μαΐου), το prequel των “X-Men” (9 Ιουνίου), το υπεραγαπημένο “Kung Fu Panda 2” (2 Ιουλίου), τον “Green Lantern” (25 Αυγούστου), με τον Ράιαν Ρέινολντς και την Μπλέικ (Gossip Girl) Λάιβλι και τελευταίο τον “Captain America” (1 Σεπτεμβρίου).

Αυτή την εβδομάδα ο (τρισδιάστατος) Θεός των Βίκινγκ, Θορ, εξορίζεται στη Γη από τον πατέρα του Οντίν, βασιλιά του πλανήτη Άσγκαρντ. Ως κοινός θνητός πρέπει να σώσει τον πλανήτη από μια επικίνδυνη συνωμοσία. Στην Γη θα γνωρίσει την Τζέιν Φόστερ (Πόρτμαν), ενώ θα έρθει αντιμέτωπος με τη Νέμεση του, τον αδελφό του Λόκι.

Ο Θορ είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς υπέρ-ήρωες της Marvel και μέλος -κατά καιρούς- των Εκδικητών (Avengers).

Η σκηνοθεσία είναι του Κένεθ Μπράνα, ενώ στους βασικούς ρόλους θα δούμε τους Άντονι Χόπκινς, Νάταλι Πόρτμαν και τον Αυστραλό, Κρις Χέμσγουορθ, στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η “Κοκκινοσκουφίτσα” της Κάθριν Χάρντγουϊκ βαδίζει στα βήματα του “Twilight” της Στέφανι Μέγιερ. Άλλωστε οι δυο ταινίες μοιράζονται και την ίδια σκηνοθέτη. Η νεαρή Κοκκινοσκουφίτσα (Αμάντα Σέιφριντ) βρίσκεται ανάμεσα σε δυο άνδρες, τον νεαρό ξυλοκόπο Χένρι (Σάιλο Φερνάντεζ) και τον εύπορο Πίτερ (Μάξ Αίρονς, γιο του Τζέρεμι Αίρονς). Η καρδιά της κλείνει προς τον Χένρι, όμως η οικογένεια της φαίνεται να έχει άλλα σχέδια.

Σε αυτή τη ρομαντική version του κλασσικού παραμυθιού, ο κακός λύκος “μεταμορφώνεται” σε λυκάνθρωπο και το χωριό, με πρώτο και καλύτερο τον Κυνηγό Λυκανθρώπων Πάτερ Σόλομον (Γκάρι Όλντμαν), προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος είναι υπεύθυνος για τους θανάτους στην περιοχή.

Πηγή των videos:
flix.gr
moviemonsters.gr


Η Κοκκινοσκουφίτσα Casting A FairyTale Clip by Flixgr




Δες και αυτό!