Θέατρο Badminton : Δον Κιχώτης

29/11/2011
antivirus magazine διαφήμιση

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΑ ΜΠΑΛΕΤΑ ΜΟΣΧΑΣ

Το αριστούργημα του Ludwig Minkus σε χορογραφία του Gediminas Taranda

Ο «Δον Κιχώτης» παρουσιάστηκε πρώτη φορά το 1869 από το Μπαλέτο των Μπολσόι και αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα κλασικά μπαλέτα του κόσμου. Έχοντας την αύρα πανέμορφων ισπανικών χορών και την έμπνευση του ρωσικού κλασικού μπαλέτου συνεχίζει να μαγεύει το κοινό με την ιστορία του ρομαντικού ήρωά του, Δον Κιχώτη. Η πλοκή του απορρέει από την αξεπέραστη διαχρονική νουβέλα του Θερβάντες. Η καλοσύνη, ο ιπποτισμός και οι ερωτικές περιπέτειες του Δον Κιχώτη, καθώς και ο κωμικός χαρακτήρας του ακόλουθου του Σάντσο Πάντσα, ζωντανεύουν σε μια παράσταση που ο χρόνος, όχι μόνο δεν έχει αφήσει τα σημάδια του, αλλά την κάνει όλο και πιο λαμπερή.

Τα Αυτοκρατορικά Μπαλέτα της Μόσχας συγκροτήθηκαν για τους εορτασμούς των πενήντα χρόνων επιτυχημένης σκηνικής παρουσίας της μεγάλης μπαλαρίνας των Μπολσόι, της Μάγιας Πλισέσκαγια. Η επιτυχημένη καλλιτεχνική συνεργασία της με τον Γκεντιμίνας Ταραντά οδήγησε στην επίσημη αναγνώριση των Αυτοκρατορικών Μπαλέτων της Μόσχας. Τιμώντας τη ρωσική κληρονομιά συνεχίζει την παράδοση των παγκοσμίως αναγνωρισμένων ρωσικών μπαλέτων με παραστάσεις σε όλα τα μεγάλα θέατρα του κόσμου. Με πλαστικότητα στην κίνηση, έντονη δραματική εκφραστικότητα και πρωτοτυπία στις χορογραφίες, τα Αυτοκρατορικά Μπαλέτα της Μόσχας δικαίως έχουν κατακτήσει μία από τις πρώτες θέσεις στην καρδιά των θεατών όλου του κόσμου.

9, 10 & 11 Δεκεμβρίου 2011

Ώρα Έναρξης: 21.00

Θέατρο Badminton

Online αγορές www.ticketnet.gr

Τιμές Εισιτηρίων:
A Ζώνη: 60€
Β Ζώνη: 50€
Γ Ζώνη: 40€
Δ Ζώνη: 30€

Φοιτητικό Δ Ζώνη: 20€

 Διοργάνωση: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
 

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!