Η Marija Serifovic μιλά για τη ζωής της και παραδέχεται ότι είναι λεσβία

03/12/2013
antivirus magazine διαφήμιση

H Marija Serifovic, η νικήτρια της Eurovision του 2007, ανακοίνωσε και επίσημα την ομοφυλοφιλία της.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της ταινίας «Confession» (Ispovest) -η οποία αποτελεί στην ουσία ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της- η Serifonic παραδέχτηκε ότι είναι λεσβία.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Βελιγράδι η τραγουδίστρια είπε: «Είμαι Λεσβία. Είμαι με ένα κορίτσι και είναι ένα υπέροχο συναίσθημα, Ξέρω πως όλοι ήρθατε εδώ, για αυτήν την ερώτηση. Μπορώ να σας πω ότι είναι υπέροχο να έχω σχέση με ένα άτομο, του οποίου το μούσι δεν με τσιμπάει.

Αποκάλυψε παράλληλα και άλλες πληροφορίες για την προσωπική της ζωή: «Ο πατέρας μου ήταν τζογαδόρος και μας κόστισε πολύ. Δεν είχε όρια στο ποτό και όταν η μητέρα μου ήταν εννέα μηνών έγκυος, την εγκατάλειψε για μια άλλη γυναίκα. Μπορώ να το ξεχάσω αλλά δεν μπορώ να τον συγχωρέσω για ότι έκανε στην οικογένεια μου».

Στη ταινία για τη ζωή της, βλέπουμε και την μητέρα της Serifovic να μιλά για τον άνδρα της. «Υπήρχαν στιγμές που ο άνδρας μου με χτυπούσε τόσο πολύ που έβγαινα στους δρόμους γεμάτη μώλωπες για να καλέσω την αστυνομία».

Τα μηνύματα υποστήριξης και εκτίμησης προς το πρόσωπο της τραγουδίστριας ήταν πολλά, με την LGBT κοινότητα της χώρας να συγχαίρει τη γνωστή τραγουδίστρια για το σημαντικό βήμα που έκανε.

Αν και η συμπεριφορά απέναντι στα LGBT άτομα της Σερβίας έχει αλλάξει αρκετά τα τελευταία χρόνια, η χώρα αποτελεί μια παραδοσιακή κοινωνία που αναγνωρίζει ως φυσιολογικές, μόνο τις σχέσεις ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!