Η Lady Gaga ακυρώνει τη συνεργασία της με την TARGET

10/03/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Ο εκπρόσωπος της Lady Gaga επιβεβαίωσε τη διακοπή των διαπραγματεύσεων αποκλειστικότητας της Lady Gaga με την αλυσίδα καταστημάτων Target.

Πριν λίγες ημέρες μερικές ιστοσελίδες είχαν αναφέρει οτι η τραγουδίστρια ακύρωσε τη συμφωνία της γιατί η εταιρεία Target συνέχιζε να υποστηρίζει ομάδες που καταπολεμούν τα ΛΟΑΤ δικαιώματα.

Την είδηση ανέφερε πρώτο το περιοδικό Advocate, το παλαιότερο gay έντυπο στις ΗΠΑ. Αμέσως μετά ο εκπρόσωπος τύπου της τραγουδίστριας ανέφερε οτι η Lady Gaga και η Target επέλεξαν να διακόψουν την αποκλειστική συνεργασία τους πριν λίγες εβδομάδες.

Ο εκπρόσωπος της δεν είπε τίποτα για τον λόγο της απόφασης αυτής αλλά πολλές πηγές αναφέρουν οτι η Lady Gaga το έκανε για να παραμείνει πιστή στους fans της. Η συμφωνία αφορούσε την αποκλειστική διάθεση στα καταστήματα της αλυσίδας του τελευταίου άλμπουμ της Lady Gaga, Born This Way.

H Target είχε συμφωνήσει να κάνει αλλαγές στην πολιτική της και πιο συγκεκριμένα στη χρηματοδότηση ομάδων που καταπολεμούν τα ΛΟΑΤ δικαιώματα και είχε υποσχεθεί να υποστηρίξει οικονομικά τα ΛΟΑΤ δικαιώματα.

Διαβάστε το άρθρο μας Η Lady Gaga κάνει την Target να αλλάξει την πολιτική της που αφορούσε τη συμφωνία.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!