Η Evan Rachel Wood («True Blood») κάνει bisexual coming out

20/04/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Η αμερικανίδα ηθοποιός δήλωσε σε συνέντευξη της στο αμερικανικό περιοδικό Esquire ότι της αρέσουν και οι γυναίκες… και ότι δε θα δίσταζε να γίνει gentleman έαν φλέρταρε μια γυναίκα. Στη συνέντευξη μεταξύ άλλων δήλωσε ότι την ενδιαφέρουν και οι άνδρες αλλά και οι γυναίκες “Είμαι ανοιχτή σε όλα. Στο να βρω έναν ωραίο άνδρα, μια ωράια γυναίκα…” αναφέροντας για πρώτη φορά δημοσίως ότι είναι bisexual.

Η ηθοποιός έγινε διάσημη με τον ρόλο της Jessie, στη σειρά Once and Again, στην οποία φιλούσε τρυφερά την Mischa Barton. Από τότε αντάλλαξε πολλά φιλιά με γυναίκες όπως με τηνκαλύτερη της φίλη στην ταινία Thriteen. Την έχουμε δει να κάνει τη gay κόρη του Mickey Rourke στο The Wrestler, ενώ στην ταινία True Blood η Sophie-Anne, δεν κρύβει την αδυναμία της για τις γυναίκες.

Στη συνέντευξη της στο Esquire, για να εξηγήσει την αγάπη της για τον David Bowie, η ηθοποιός λέει : « Πάντα μου άρεσαν τα ανδρόγυνα. Οι άνδρες, οι γυναίκες. Μου αρέσει το ανδρόγυνο γενικά ». Και συνεχίζει λέγοντας ότι άν μπορούσε θα παντρευόταν την Kate Winslet, παρτενέρ της στη σειρά Mildred Pierce, και ότι αναζητά διαφορετικά πράγματα σε έναν άνδρα και διαφορετικά σε μια γυναίκα « Αντιδρώ σαν άνδρας όταν είμαι με μια γυναίκα. Της ανοίγω την πόρτα, πληρώνω το γεύμα. Ναί είμαι ρομαντική ».

Δείτε το φιλί της Evan Rachel Wood στη Mischa Barton στο Once and again

 

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!