Η Bonnie Tyler απόρησε για τη μη νομιμοποίηση του gay γάμου στην Ελλάδα

antivirus magazine διαφήμιση

Και ενώ η προετοιμασία εδώ και 11 μέρες για τον 58ο διαγωνισμό βρίσκονται στο απόγειο, το www.oikotimes.com μαζί με το Antivirus από το Μάλμε της Σουηδίας σας μεταφέρουν τα πιο hot παρασκήνια του διαγωνισμού. Ένα από αυτό είναι η συνάντησή μας με τη θρυλική Bonnie Tyler. Η συνάντηση ήταν εγκάρδια και καταφέραμε να πάρουμε μια δήλωσή της σχετικά με τον gay γάμο στην Ελλάδα ενώ η συνέντευξή μας μαζί της έχει όριστεί για την Παρασκευή 17 Μαϊου.

Ρωτήσαμε την Bonnie Tyler ποια είναι η άποψή της για τους gay γάμους και η απάντησή της ήταν ότι δεν έχει καμία σημασία τι είδους φύλλο ζευγαρώνει αλλά τι είδους άνθρωποι! Της είπαμε ότι δεν έχει νομιμοποιηθεί ακόμα ο gay γάμος στην Ελλάδα και με έκπληκτο βλέμμα μας είπε το μοναδικό: “Μα γιατί; οι Έλληνες υποτίθεται ότι καθιέρωσαν την ομοφυλοφιλία στην κοινωνία τους χιλιάδες χρόνια πριν” και μας είπε ότι περισσότερα θα πούμε στην προγραμματισμένη μας συνέντευξη.

Στο μεταξύ η συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου έχει και τα καλά της έχει όμως και τα ασχημά της μαζί με τα παρασκήνιά της. Το τραγούδι “Believe in me” του Desmond Child από πολλούς χαρακτηρίζεται ως ένα μετριο κομμάτι. Η πρόβα της όμως είναι όλα τα λεφτά! Στο τελείωμα του κομματιού η Bonnie φτάνει στηνάκρη της σκηνής και ανυψώνεται μπροστα στους θεατές. Αυτή η “ανυψωση” επί σκηνής εξόργισε τις περισσότερες αποστολές καθώς αποτελούσε ένα χαρακτηριστικό της σκηνής για το οποίο οι διοργανωτές ουδέποτε τις ενημέρωσαν!

Χθες η Bonnie Tyler εμφανίστηκε στο Eurovillage, έναν χώρο στο κέντρο της πόλης στο οποίο είναι τυπικά υποχρεωμένοι όλοι οι συμμετέχοντες να περάσουν και να τραγουδήσουν. Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν απόδιάφορα sites & blogs η εμφάνισή της απογοήτευσε τους παρευρισκόμενους που απλά απογοητεύτηκαν από τη “μέτρια” φωνής της. Όπως και να έχει το πράγμα, η Bonnie Tyler ειναι θρύλος και είναι ιστορία! Μόνο και μόνο για αυτούς τους λόγους προτείνω total respect!

PHOTO: DENNIS STACHEL / EUROVISION.TV

eurovision (www.antivirusmagazine.com)

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




Δες και αυτό!