Η Alyona μαγεύτηκε από την Ακρόπολη!

antivirus magazine διαφήμιση

Την τελευταία ημέρα της παραμονής της στην Αθήνα, η εκπρόσωπος της Λευκορωσίας, Alyona Lanskaya, επισκέφθηκε την περιοχή της Ακρόπολης. Μπορεί να είναι η δεύτερη φορά που έρχεται στην Αθήνα αλλά είναι η πρώτη φορά που επισκέφθηκε τα αρχαία μας μνημεία. Εντυπωσιασμένη και σχεδόν εκστασιασμένη η Alyona φωτογραφήθηκε και έδωσε συνέντευξη σε ελληνικά και ρώσικα κανάλια σχετικά με τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό. Παράλληλα τραγούδησε έξω από το Ηρώδειο το “My Number One” της Έλενας Παπαρίζου στα… Ρώσικα!

Ακολούθησε καφές και brunch απέναντι από το ιερό βράχο της Ακρόπολης με σύσσωμη την αποστολή της Λευκορωσίας, το κρατικό τους κανάλι και τους εκποσώπους από το oikotimes.com και το Antivirus. Σε αντίθεση με κάθε άλλη σταρ που ίσως να τα απέφευγε, η Alyona απέδειξε ότι είναι λάτρης των παραδοσιακών μας γλυκών καθώς δοκίμασε σχεδόν όλα τα εδέσματα που της προσφέραμε αν και η προτίμησή της στην μυλόπιτα ήταν παραπάνω από εμφανής. Ενθουσιασμένη όμως έδειξε να είναι όταν πρωτοδοκίμασε παραδοσιακή καρυδόπιτα με σιρόπι σοκολάτας.

Όσο για τον καφέ της; ενώ οι υπόλοιποι δοκιμάσανε φραπέ η Alyona προτίμησε americano για να ζητήσει και εκείνη με τη σειρά της να δοκιμάσει τον ίδιο καφέ μόνο που δεν προλάβαμε να της πούμε ότι δεν πίνεται μονορούφι!

photos: Yannis Papoutsakis / oikotimes.com

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




Δες και αυτό!