Η φωτογραφία που “αναστάτωσε” την Αθήνα!

antivirus magazine διαφήμιση

Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στην Ελλάδα, καλεσμένος του περιδικού Antivirus και του oikotimes.com, o εκπρόσωπος του Αζερμπαϊτζάν Farid Mammadov, ο οποίος και τραγούδησε live στο EuroParty Athens 2013 που έγινε 7/4 στο Noiz Athens Club. Παράλληλα με το πάρτυ ο Farid ξεναγήθηκε στην Αθήνα, είδε τα αρχαία μνημεία και μίλησε στα ελληνικά media.

Επισκέφθηκε και το Καλλιμάρμαρο για να συναντηθει με το Φωκά Ευαγγελινό, ο οποίος και θα τον σκηνοθετήσει στη σκηνή του Μάλμε για τη Eurovision 2013. Μόλις είδε το στάδιο, ο παλαιστής – τραγουδιστής άρχισε τις… κωλοτούμπες! Οι φωτογραφίες του έχουν γίνει ανάρπαστες στο διαδίκτυο!

Και μην ξεχνάτε, το τραγούδι του Αζερμπαϊτζάν είναι ελληνικό μιας και συνθέτης του τραγουδιού ειναι ο δικός μας Δημήτρης Κοντόπουλος!

βαλε βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=ItMJ7AFZOnY&feature=player_embedded

PHOTOS: YANNIS PAPOUTSAKIS

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!