Η υπηρεσία online πληρωμών PayPal κατηγορείται ότι βοηθά ομοφοβικές ομάδες

13/09/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Hοργάνωση  AllOutανακάλυψε δέκα οργανώσεις, σε παγκόσμιο επίπεδο, που  υποστηρίζουν τη λεκτική και φυσική βία κατά των ΛΟΑΔ ατόμων και τον τρόπο με τον οποίο χρηματοδοτούνται.

Η οργάνωση All Out λανσάρει μια καμπάνια με τίτλο, «Το βρώμικο χρήμα του PayPal». Με αυτό τον τίτλο, κατηγορεί την ιστοσελίδα online πληρωμής, την οποία χρησιμοποιούν οργανώσεις για ομοφοβικές δράσεις.

«Μια από τις ομάδες, η Abiding Truth Ministries, χρηματοδοτεί τα ταξίδια του προέδρου της Scott Lively για να προωθεί την ομοφοβική βία», αναφέρει μεταξύ άλλων η All Out. Ο αμερικανικός τύπος είχε το 2010 αποκαλύψει ότι ο Ευαγγελιστής αυτός, είχε πάει στην Ουγκάντα για να προωθήσει το ομοφοβικό μίσος. Ο ίδιος είχε δηλώσει περύφανα «έριξα μια ατομική βόμβα στους gay της Ουγκάντα» …ενώ λίγο καιρό μετά οι εκεί «φίλοι»του είχαν καταθέσει το σχέδιο νόμου το οποίο καταδίκαζε σε θάνατο τα ομοφυλόφιλα άτομα.

Η αμερικανική οργάνωση, καταγγέλει δημοσίως δέκα άλλες οργανώσεις , οι οποίες προωθούν τη βία κατά των ΛΟΑΔ ατόμων σε διάφορα μέρη του πλανήτη. «Η πολιτική της PayPal απαγορεύει τη χρήση των υπηρεσιών της …για την προώθηση βίας, μίσους ή μη ανεκτικότητας» αλλά αυτές οι οργανώσεις κάνουν χρήση των υπηρεσίων της. 

Για αυτό καλεί όσους και όσες χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τoυ PayPal, να υπογράψουν την διαδικτυακή αίτηση ( θα τη βρείτε εδώ ) ώστε το PayPal να αποκλείσει αυτές τις οργανώσεις όπως το είχε κάνει και στο παρελθόν με την Ku Klux Klan… αφού βέβαια η πληροφορία είχε πρώτα διαρρεύσει στον τύπο.

NewGenerationMinistries(Λιθουανία/Κόσμος)

Εξτρεμιστική εκκλησία με έδρα την Λιθουανία και με παρακλάδια σε 15 χώρες. Τα μέλη αυτής της εκκλησίας έχουν σχέση με την ομοφοβική δολοφονία του Satendar Singh. Ένα βίντεο δείχνει τον αργηγό της Alexei Lediaïev, να δηλώνει  «οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι πνευματικά και ευτυχισμένα άτομα, γιατί έχουν πέσει θύματα βιασμών σε νεαρή ηλικία. Αλλά αυτό δεν του δίνει το δικαίωμα να βιάζουν άλλους!».

NouaDrepata(Ρουμανία / Βαλκάνια )

Εθνικιστική οργάνωση η οποία κάνει τις επιθέσεις στο gay pride σε Ρουμανία και Μολδαβία.

TruthinActionMinistries (πρώην CoralRidge) (Η.Π.Α)

Εξτρεμιστική εκκλησία η οποία υποστηρίζει « Οι Χριστιανοί που ακολουθούν τα όσα λέει η Βίβλος, δεν θα είναι πλέον δεκτοί στο νεο στρατό του ανοιχτά ομοφυλόφιλου βουλευτή Barney Frank».

DoveWorldOutreachMinistries(Η.Π.Α)

Εκκλησία η οποία έγινε γνωστή γιατί ήθελε να κάψει το Κοράνι και της οποίας ο ηγέτης δηλώνει « Η ομοφυλοφιλία προκαλεί ναυτίες στον Θεό».

JulioSeverosLastDaysWatchmanSite( ΗΠΑ / ΒΡΑΖΙΛΙΑ)

Συγγραφέας και αρχηγός αντι-ΛΟΑΔ ομάδας, έφυγε από την Βραζιλία όταν κατηγορήθηκε για λόγο μίσους. Συνεχίζει να δηλώνει ότι το 10% των ομοφυλοφίλων είναι παιδόφιλοι και ότι «οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι άνδρες πίνουν ούρα, τρώνα κόπρανα, μετά από χρήση ναρκωτικών ή κατά τη διάρκεια οργίων»  

FaithfulWordBaptistChurch( Η.Π.Α)

Ο πάστορας Steven L. Anderson, αγαπά το μίσος και έχει δηλώσει ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι σοδομιστές που στρατολογούν με βιασμό  και σεξουαλική βία.

FamilyResearchInstitute(Η.Π.Α )

Ομάδα η οποία υποστηρίζει ότι «οι gays είναι αρπακτικά ζώα και διεστραμμένοι ασθενείς που επιτίθενται στα παιδιά»

AmericansforTruthAboutHomosexuality(Η.Π.Α)

Αυτή η ομάδα υποστηρίζει ότι η ομοφυλοφυλία είναι μια «θανάσιμη εξάρτηση», μια «επικίνδυνη» πρακτική».

AmericanSocietyfortheDefenseofTraditionFamilyandProperty(Κόσμος )

Εξτρεμιστική καθολική ένωση με έδρα στη Βραζιλία και που μετρά ενεργές διακλαδώσεις σε Αργεντινή και ΗΠΑ. Είναι γνωστή για ομοφοβικές διαδηλώσεις τις οποίες οργανώνει στις ΗΠΑ. Αγοράζει επίσης διαφημιστικούς χώρους που προτρέπουν «Ελάτε στη σταυροφορία» της «αντίστασης» «στην ηθική επανάσταση κατά της ομοφυλοφιλίας».

 

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!