Η.Π.Α : Η HRC στηρίζει την υποψηφιότητα Obama

28/05/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Με την προεκλογική περίοδο στις ΗΠΑ να ξεκινά, ο πρόεδρος της Human Rights Campaign ( HRC ) Joe Solmonese είπε ότι για τη ΛΟΑΔ κοινότητα υπάρχει μια και μόνο επιλογή για τον ποιόν πρέπει η κοινότητα να στηρίξει. Σας παραθέτουμε παρακάτω το κείμενο.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Πρόεδρος Barack Obama έχει βελτιώσει τις ζωές των ΛΟΑΔ Αμερικανών περισσότερο από οποιοδήποτε Πρόεδρο στην ιστορία. Όπως με οποιαδήποτε κοινωνικής αλλαγής, οι αντίπαλοί έχουν βάλει «οδοφράγματα κατά μήκος του τρόπου», αλλά ο Πρόεδρος είναι σύμμαχος που έχει τηρήσει υποσχέσεις, μεγάλες και μικρές. Πολύ περισσότερά μένουν να γίνουν  προς την ισότητα στην επόμενη προεδρια,η οποία πρέπει να είναι και η ύψιστη προτεραιότητα της ΛΟΑΔ κοινότητάς.

Επίτευγμα του Προέδρου Obama, σε ΛΟΑΔ ζητήματα είναι η ψήφιση του νόμου για να ακυρώσει το μισητό «don’t ask, don’t tell». Ο Πρόεδρος το στήριξε ενώπιον της χώρας στο προεδρικό διάγγελμα του και έδωσε την υπόσχεση ότι θα εργαζόταν με το Κονγρέσο για να τελειώσει DADT. Και το έκανε . Πίσω από τις σκηνές και τα φώτα, συνεργάστηκε με ακτιβιστές για να ψηφιστεί ο νόμος.

Ήταν επίσης Πρόεδρος Obama που υπέγραψε τον πρώτο ομοσπονδιακό νόμο που προστατεύει ΛΟΑΔ ανθρώπους – το νόμο πρόληψης εγκλημάτων μίσους. Και όταν ο Πρόεδρος διάβασε την ιστορία της Janice Langbehn, η οποία μαζί με τα παιδιά της διώχθει από τη εντατική καθώς σύντροφος της πέθαινε, έβαλε τη διοίκησή του να αντιδράσει. Υποχρέωσε κάθε νοσοκομείο το οποίο λαμβάνει κρατική βοήθεια  να υιοθετήσουν νέες πολιτικές. Η «διαταγή» αυτή του Προέδρου σημαίνει ότι σχεδόν κάθε νοσοκομείο στις ΗΠΑ μεταχειρίζεται της ΛΟΑΔ οικογένειες ως ίσα μέλη της κοινωνίας.

Πηγή : Advocate

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!