Η.Π.Α : Η Αμερικανική Ψυχολογική Ένωση στηρίζει τον γάμο ατόμων του ιδίου φύλου

05/08/2011
antivirus magazine διαφήμιση
Με μια δυναμική και σημαντική κίνηση η οποία μπορεί να επηρεάσει θετικά τη συζήτηση τρέχουσων νομικών θεμάτων αλλά και την ευρύτερη πολιτική, η αμερικανική ψυχολογική ένωση ( American Psychological Association / APA ) ενέκρινε ομόφωνα ένα ψήφισμα υπέρ της πλήρους ισότητας γάμου.
 
Το σώμα χάραξης πολιτικής της APA ψήφισε υπέρ του ψηφίσματος, την παραμονή του ετήσιου συνεδρίου της επαγγελματικής οργάνωσης στην Ουάσιγκτον. Η ένωση, που έχει περισσότερα από 154.000 μέλη, θεωρεί ότι τα μέλη της ΛΟΑΔ κοινότητας επιθυμούν όπως και το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας να είναι η σχέση τους αναγνωρισμένη και επίσημη ενώ παράλληλα θεωρεί ότι από τα στοιχεία που έχουν από έρευνες, η μη πρόσβαση ΛΟΑΔ ζευγαριών στον γάμο είναι μια σημαντική μορφή πίεσης στην ΛΟΑΔ κοινότητα η οποία μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες για την ψυχολογία των ΛΟΑΔ ατόμων.
 
Διαβάστε την απόφαση της American Psychological Association ( APA ) στα αγγλικά εδώ.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!