Η πρώτη πρότασή γάμου μέσα στον Λευκό Οίκο από gay ζευγάρι.

20/12/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Το Σαββατο που μας πέρασε έγινε στον Λευκό Οίκο η πρώτη πρόταση γάμου από τον captain Matthew Phelps από το σώμα των πεζοναυτών στον σύντροφο του Ben Schock.

Δεν πέρασαν ούτε 14 μήνες από την στιγμή που ο Αμερικάνικος στρατός έγινε αντί – gay σταματώντας την γνωστή πολιτική του Don’t Ask, Don’t Tell. Άλλα και μόλις λίγες μέρες που νομιμοποιήθηκαν οι γάμοι σε αρκετές πολιτείες των ΗΠΑ.

Ο Matthew Phelps δημοσίευσε στο Facebook την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου “Ευχαριστούμε τον Μπαράκ Ομπάμα και η Μισέλ Ομπάμα που μας δάνεισαν το σπίτι τους για αυτή την ειδική περίσταση!”

Την αρχή για την διάδοσή του επικείμενου γάμου την έκανε η αμερικανική Στρατιωτική Ένωση Partner αφού δημοσίευσε το νέο αλλά και την φωτογραφία από την στιγμή της πρότασης μέσα στον λευκό οίκο στην σελίδα της στο Facebook.

Μετά την δημοσίευσή ο Phelps δήλωσε πάλι μέσω της σελίδας του στο Facebook: ” Ο Μπεν και εγώ είμαστε έκπληκτοι από τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης που έχουμε λάβει. Σας ευχαριστούμε όλους πολύ που μοιραστήκατε την χαρά μας για τις ζωές μας.

Για τον Phelps αναφέρετε ακόμα πως πριν σταματήσει η πολιτική του Don’t Ask, Don’t Tell στον στρατό εκείνος εμφανιζόταν σε ραδιοφωνικές εκπομπές και άρθρα περιοδικών που ασχολούνται με την πολιτική (πάντα με το μικρό του όνομα μόνο) και υπερασπιζόταν τα ισότιμα δικαιώματα.

Πριν από ένα χρόνο είχε γράψει στο προσωπικό του blog “Για μένα η μέρα που σταμάτησε το Don’t Ask, Don’t Tell ήταν και η μέρα που πήρα πίσω την αξιοπρέπειά μου. Δεν χρειάζεται πλέον να ερχομέ αντιμέτωπος με σχόλια του τύπου οι ομοφυλόφιλοι δεν ανήκουν στον σώμα των πεζοναυτών, δεν έπρεπε να μοιραζόμαστε τον ίδιο στρατώνα ή να υπηρετούμε στον ίδιο αγώνα, δεν πρέπει να παντρευόμαστε και ότι οι γονείς μας είχαν αποτύχει αφού γίναμε gay. Τώρα δεν πρέπει να προσποιηθώ για τίποτα που δεν είμαι εγώ!” .

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!