Η πολιτεία της Minnesota εγκρίνει δημοψήφισμα κατά του gay γάμου

12/05/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Η γερουσία της Minnesota στις ΗΠΑ, έδωσε την άδεια για δημοψἠφισμα το 2012 για το αν η πολιτεία πρέπει να σταματήσει συνταγματικά το γάμο ατόμων του ιδίου φύλου.

Το σχέδιο νόμου, έφερε ο γερουσιαστής των Ρεπουμπλικάτων Warren Limmer, και πέρασε με 30-27 ψήφους. Ο γερουσιαστής των Δημοκρατικών Leory Stumpf ένωσε τις δυνάμεις του σε αυτή τη ψηφοφορία με τους Ρεπουμπλικάνους.

Η πολιτεία απαγορεύει ήδη το γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου αλλά όσοι είναι ενάντια στο γάμο ΛΟΑΤ ατόμων λένε ότι ο νόμος πρέπει να ενισχυθεί για να αποκρούσει τις προκλήσεις από τους ακτιβιστές των ΛΟΑΤ δικαιωμάτων.

Ένας γερουσιαστής που μίλησε ενάντια στην κίνηση, ο γερουσιαστής των Δημοκρατικών, Dibble Scott, παρουσίασε στην ολομέλεια μια φωτογραφία του με τον σύντροφο τουκαι είπε οτι η εκστρατεία θα είναι «άσχημη» και «διαχωριστική».

Αν και η υποστήριξη για το γάμο ομοφυλοφίλων αυξάνεται στις ΗΠΑ, οι ψηφοφόροι δεδομένης της πιθανότητας ενός δημοψηφίσματος στο ζήτημα έχουν αντιτεθεί στην ισότητα γάμου.

Από τις 31 πολιτείες που έχουν ψηφίσει για τις συνταγματικές απαγορεύσεις γάμου ομοφυλοφίλων, όλες έχουν εγκρίνει τα μέτρα.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!