Η Λιζέτα Καλημέρη στο Noiz

16/03/2011
από
antivirus magazine διαφήμιση

Μια ξεχωριστή παράσταση, από μία ξεχωριστή ερμηνεύτρια.

Για το Noiz στις 20 Μαρτίου, η Λιζέτα ετοίμασε μία διαφορετική παράσταση μαζί με την Εύα Ατματζίδου (κιθάρα), το Θανάση Ζαχαρόπουλο (κιθάρα) και τον Δημήτρη Γκίνη (ακορντεόν). Όλοι μαζί θα μας παρασύρουν σε ένα μουσικό ταξίδι αντλώντας υλικό από την προσωπική δισκογραφία της Λιζέτας αλλά και από τραγούδια άλλων ερμηνευτών που συγγενεύουν με τη φωνή της.

Ακολουθώντας τη διάθεση της στιγμής και παίρνοντας ελεύθερα την κατεύθυνση που η ίδια η βραδιά κάθε φορά εμπνέει, αυτές οι μοναδικές μουσικές παρέες θα επιχειρήσουν να θυμηθούν και να μας θυμίσουν την απλή λειτουργία των τραγουδιών στην ψυχή μας.

H Λιζέτα Καλημέρη ερμηνεύει με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο κομμάτια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και πολλά άλλα αγαπημένα μας τραγούδια από τις χαρακτηριστικές συμμετοχές της, δυσεύρετες ορισμένες φορές, σε δουλειές ξεχωριστών καλλιτεχνών και φίλων της. Από το 1994, που πρωτοβγήκε στη δισκογραφία, μέχρι σήμερα η Λιζέτα Καλημέρη έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά της, μέσα από τα τραγούδια που ερμήνευσε και μέσα από τις συνεργασίες της με σημαντικούς ανθρώπους του χώρου, όπως ο Γιώργος Καζαντζής, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, ο Νίκος Μαμαγκάκης, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Χρήστος Τσιαμούλης. Πάντα προσεκτική στις επιλογές της, χωρίς ποτέ να “σπαταληθεί” κατάφερε να μην κάνει εκπτώσεις στο ρεπερτόριο που ερμήνευσε και να καταλάβει μία ξεχωριστή θέση στην ελληνική μουσική σκηνή.

Σας περιμένουμε στο Noiz την Κυριακή 20 Μαρτίου, για να παρασυρθούμε παρέα σε ένα μουσικό ταξίδι με όμορφες εικόνες και στιγμές.

ΝΟΙΖ
Κωσταντινουπόλεως 78, Γκάζι

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3467850
Είσοδος: 12 ευρώ με ποτό
Δεύτερο ποτό 7 ευρώ

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




Δες και αυτό!