Η επιστροφή του σέξυ Ricky Martin

05/01/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Ο σέξυ λατίνος Ricky Martin επιστρέφει δυναμικά στις αρχές Φεβρουαρίου ( 01/02/2011) με το νέο άλμπουμ «Music, Soul, Sex», ή μάλλον M?sica+Alma+Sexo’, μιας και πρόκειται για το νέο δίγλωσσο cd του καλλιτέχνη στα αγγλικά και στα ισπανικά. Αν κρίνουμε από το εξώφυλλο, το νέο άλμπουμ θα είναι σίγουρα απολαυστικό…

Το 2010 πάντως ήταν μια σημαντική χρονιά για τον διάσημο και αγαπητό σε όλους μας καλλιτέχνη. Το 2010 έκανε coming out, με την απλή αλλά γεμάτη νόημα δήλωση Είμαι ένας ευτυχισμένος ομοφυλόφιλος. Δεν ξέχασε να υποστηρίξει δημοσίως τα ΛΟΑΤ δικαιώματα, να υποστηρίξει τους νέους ομοφυλόφιλους και την καμπάνια It get’s better, καθώς και να ποζάρει με τους δύο πανέμορφους γιούς του ελπίζοντας οτι μια ημέρα θα μπορέσει να παντρευτεί τον αγαπημένο της καρδιάς του επί Αμερικανικού εδάφους. (Ο Ricky Martin είναι από το Puerto Rico το οποίο αποτελεί υπερπόντια κτήση των Η.Π.Α).

Το 2010 κυκλοφόρησε και η αυτοβιογραφία του με τίτλο “YO” ( Εγώ ) στα ισπανικά και “ME” στα αγγλικά. Ελπίζουμε οτι σύντομα θα κυκλοφορήσει και στα ελληνικά.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!