Η Γαλλία τιμά την Liza Minnelli

13/07/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Ο Υπουργός Πολιτισμού της Γαλλίας, Frédéric Mitterrand, απένειμε τα διάσημα του Μέγα Αξιωματούχου του Εθνικού Τάγματος της Αξίας της Γαλλικής Δημοκρατίας στη Liza Minnelli, το ζωντανό θρύλο της μουσικής και του κινηματογράφου, αλλά και gay icon παγκοσμίως.

“Willkommen, bienvenue, welcome !”, δήλωσε ο Frédéric Mitterrand ως αναφορά στο τραγούδι της ταινίας Cabaret, στην οποία πρωταγωνιστούσε η διάσημη καλλιτέχνις το 1972, παρουσία φίλων της όπως η Line Renaud και ο Michou.

Ο Υπουργός Πολιτισμού της Γαλλίας, μίλησε για τη μεγάλη προσφορά της στον αγώνα κατά του HIV/AIDS και τα ΛΟΑΔ δικαιώματα αναφέροντας «Η ελευθερία και ο ύμνος στη ζωή που είναι παρόντες στα τραγούδια σας, συντέλεσαν στο να σας αγαπήσουν πολλές κοινότητες, όπως μεταξύ άλλων και η ΛΟΑΔ κοινότητα για την οποία έχετε κάνει πολλά.»

Με φωνή γεμάτη συγκίνηση, η κόρη της Judy Garland και του Vincente Minnelli εξέφρασε την χαρά της για τη διάκριση της από τη Γαλλία και «την μεγάλη συγκίνηση του να είμαι μέρος της Γαλλίας, μιας χώρας ονείρων».

«Όταν ήμουν μικρό παιδί, ο πατέρας μου, μου τραγουδούσε κάποιους στίχους που έλεγαν, μια μέρα θα μάθεις χορό, θα φοράς ένα ωραίο φόρεμα και θα ζεις στη Γαλλία. Το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και για το ότι μοιράζεστε μαζί μου αυτή την παρτίδα τέννις που λέγεται ζωή» δήλωσε, αφιερώνοντας τη στιγμή στον στενό της φίλο, Charles Aznavour.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!