Το φιλί αυτό δόθηκε στα πλαίσια της φωτογράφησης για το εξώφυλλο της εφημερίδας Lifo. Με το Athens pride να είναι προ των πυλών, η εφημερίδα θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα υποστήριξης επιστρατεύοντας τη δημοφιλή αοιδό.

Συγκεκριμένα, το εξώφυλλο θέλει την τραγουδίστρια να αγκαλιάζει την Courtney Parker, με την οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και να ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα.

Παράλληλα, μέσα από την εφημερίδα ζητά από 25 Αθηναίους να φιληθούν στο στόμα με άτομα του ίδιου φύλου και να στείλουν ένα μήνυμα ενάντια στην ομοφοβία.

Κανένας εθελοντής;

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!