Επιστρέφει στην Πάτρα το Y.M.C.A

08/10/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου η Πάτρα υποδέχεται το Y.M.C.A. στο κέντρο της πόλη και φυσικά αυτό είναι ένα γεγονός που θα ταράξει (με την καλή έννοια) την περιοχή, αφού το συγκεκριμένο μαγαζί τάσσετε υπέρ της ισότητας και καταδικάζει τις διακρίσεις και την λογοκρισία.

Μετά από δύο πολύ επιτυχημένες season στην πόλη της Πάτρας και μετά από δύο ολόκληρους χειμώνες αποχής από τα νυχτερινά δρώμενα της, το Y.M.C.A. επιστρέφει δυνατό, σε φρέσκο χώρο, με εντελώς διαφορετική διάθεση και στιλ! Το νέο Υ.M.C.A. θα ανοίξει τις πόρτες του, στην οδό Πουκεβίλ 19-21 (μεταξύ Κορίνθου & Μαιζώνος) και υπόσχεται έναν τρελό, ατελείωτο, ξέφρενο και μοναδικό χειμώνα για τους Πατρινούς φίλους του άλλα και τους επισκέπτες της πόλης.

Στον νέο χώρο του μαγαζιού έχουνε βάλει όλο το μεράκι και την καλύτερη διάθεσή τους, για να φτιάξουν ένα στέκι σε Glam/PoP/Minimal διάθεση, που θα μπορέσει να αγαπηθεί από όλους και θα νιώθουν όλοι άνετα μέσα σε αυτόν, αφήνοντας πίσω το dark-underground στοιχείο του προηγούμενου Y.M.C.A που γνωρίσαμε πριν λίγα χρόνια.

Κάθε Πέμπτη θα επιμένουν Ελληνικά, ενώ τις Παρασκευές και τα Σάββατα θα κινούνται σε mainstream ρυθμούς με διαφορά shows που θα τονώνουν το ηθικό και τις Κυριακές θα συναντάμε Live αλλά και special parties..

Το μόνο που μένει από εμάς να πούμε είναι καλωσόρισες πίσω Y.M.C.A.

Res.: +306930 74 34 34
Facebook Page: Ymca Dancefloor

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.




Δες και αυτό!