Εκστρατεία ενημέρωσης για το AIDS

26/11/2011
antivirus magazine διαφήμιση

 

Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS είναι η Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου και με αυτή την αφορμή η 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας- Θράκης σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ Θεσσαλονίκης έχει προγραμματίσει την έναρξη της δράσης «Μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης HIV/AIDS».

Το μήνυμα της εκστρατείας για τη Θεσσαλονίκη είναι: «Αλυσίδα ζωής – Δώστε τα χέρια».

Στο πλαίσιο αυτό οι φορείς προγραμματίζουν εκδηλώσεις οι οποίες και θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου σε τρεις πλατείες της πόλης: στην πλατεία Αριστοτέλους, στον πεζόδρομο Τσιμισκή – Αγίας Σοφίας και στην πλατεία Ναυαρίνου. Στόχος των διοργανωτών είναι να σχηματίσουν νοερά μια αλυσίδα που θα περικλείσει και θα συμπεριλάβει το κέντρο όλης της πόλης, μια «αλυσίδα ζωής».

Οι εκδηλώσεις προετοιμάζονται σε συνεργασία με το τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, το τμήμα Θεάτρου, το τμήμα Μουσικών Σπουδών και το Μουσικό Γκρουπ του Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ, τη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Β. Ελλάδος, το Κρατικό Ωδείο Β. Ελλάδος και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

ΜΠ. ΓΙΑΝ.

 




Δες και αυτό!