Διέρρευσαν τα πρώτα ονόματα για την Ελλάδα

antivirus magazine διαφήμιση

Διέρρευσαν σήμερα τα πρώτα ονόματα για πιθανή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 59ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα σίγουρα ονόματα για την ελληνική επιλογή φέρονται να είναι ο Κώστας Μαρτάκης και η Κρυσταλλία.

Ακούστηκαν επίσης τα ονόματα των: Μύρωνα Στρατή, Wedding Singer και Λούκα Γιώρκα (2011) αν και οι πρώτες μας επαφές με έγκυρες πηγές δηλώνουν ότι αυτά τα ονόματα (προς το παρόν) δεν επιβεβαιώνονται.

Η Ελλάδα θα συμμετέχει στο διαγωνισμό της Eurovision 2014 αν και αναμένεται η επίσημη ένταξη της ΝΕΡΙΤ στην EBU ως πλήρες ενεργό μέλος, κάτι που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Δεκεμβρίου. Στο μεταξύ είναι πιθανό την παραγωγή του ελληνικού τελικού να αναλάβει και πάλι το MAD TV ειδικά μετά την επιτυχημένη συνεργασία το 2013.

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




Δες και αυτό!