Γαλλία : Τελικά τι έγινε με τον ομοφοβικό βουλευτή Vanneste ;

21/04/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό France Inter, την περασμένη Τρίτη, ο πρόεδρος της Γαλλικής δημοκρατίας και υποψήφιος Nicolas Sarkozy, επιβεβαίωσε ότι ο ομοφοβικός βουλευτής Christian Vanneste έχει διαγραφεί από το UMP.

Από την πλευρά του όμως, σε συνέντευξηστο Rue 89, ο βουλευτής δήλωσε την ίδια ημέρα ότι δεν έχει διαγραφεί.

O Christian Vanneste είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα libertepolitique.com στις 10 Φεβρουαρίου 2012 «υπάρχει ένας διάσημος μύθος για τη μεταφορά ομοφυλοφίλων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης» και είχε προσθέσει στο ομοφοβικό του παραλήρημα « ομοφυλόφιλος είναι κάποιος που αρνείται τον άλλο» ενώ είχε υποστηρίξει ότι το λόμπι ομοφυλοφίλων ελέγχει τα γαλλικά ΜΜΕ και το πολιτικό κατεστημένο και «διαστρευβλώνει συστηματικά τα γεγονότα».

Το UMP, το κόμμα του Nicolas Sarkozy, είχε δηλώσει μετά τις έντονες αντιδράσεις όλων των υπολοίπων πολιτικών κομμάτων και των ΛΟΑΔ οργανώσεων την επιβολή αυστηρών κυρώσεων και τη διαγραφή του βουλευτή από το κόμμα.

 

 

Σχετικά άρθρα στην ιστοσελίδα μας

 

Tο avmag.gr θα σας ενημερώνει συνεχώς για όλα τα ΛΟΑΔ θέματα, τα οποία προκύπτουν από την προεκλογική περίοδο και τις Γαλλικές Προεδρικές Εκλογές.

Οι προεδρικές εκλογές στη Γαλλία θα πραγματοποιηθούν στις 22 Απριλίου και 6 Μαϊού 2012.

Στις 22 Απριλίου 2012 και στις 6 Μαϊού 2012, το www.avmag.gr θα παρακολουθεί τις εκλογές και θα σας ενημερώνει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!