Γαλλία : Οι υποψήφιοι στις προεδρικές εκλογές “πρωταγωνιστές” σε μια ΛΟΑΔ καμπάνια

15/04/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Η μη κυβερνητική οργάνωση  SOS homophobie λάνσαρε τη νέα της καμπάνια, η οποία κυκλοφόρησε το Σάββατο στην εφημερίδα Le Monde και στο διαδίκτυο. Στην καμπάνια η οργάνωση επέλεξε να χρησιμοποιήσει τα πρόσωπα των υποψηφίων στις Γαλλικές Προεδρικές εκλογές ώστε να τραβήξει την προσοχή.

Στις έξι εικόνες που δημιόυργησε μπορεί κανείς να δει τους υποψηφίους ως παιδιά ομοφύλων οικογενειών. Έτσι μπορεί να δει κανείς την Eva Joly, την Marine Le Pen και τον Jean-Luc Mélenchon ως “ευτυχισμένα παιδιά gay ζευγαριού”, ενώ ο  François Hollande, ο François Bayrou και ο Nicolas Sarkozy “έχουν δύο υπέροχες λεσβίες μητέρες “, όπως περιγράφει και η ίδια η οργάνωση σε δελτίο τύπου.

Η οργάνωση SOS homophobie, μάχεται εδώ και 18 χρόνια για την αναγνώριση των ομοφύλων οικογενειών και την ισότητα των δικαιωμάτων. Με αυτή την καμπάνια στόχος της είναι να ευαισθητοποιήσει τους υποψηφίους στις Προεδρικές εκλογές στο ποία θα ήταν η θέση τους αν είχαν γεννηθεί σε ομόφυλη οικογένεια.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις 300.000 παιδιά είναι παιδιά ομοφύλων οικογενειών.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!