Αλλαγές στο ακροδεξιό κόμμα στη Γαλλία, το γνωστό Front National ( FN ) ;  Σε ομιλία οπαδών του κόμματος η πρόεδρος του FN πριν λίγες ημέρες έκανε αναφορά στους ομοφυλόφιλους.  

Σε μια ομιλία μιας ώρας η Marine Le Pen μίλησε για μια “εθνική κοινότητα”, και είπε : “μπορεί κάποιος να είναι άνδρας, γυναίκα, ετεροφυλόφιλος ή ομοφυλόφιλος, χριστιανός, εβραίος, μουσουλμάνος ή άπιστος, αλλά πάνω άπο όλα είναι Γάλλος πολίτης”, καλώντας με αυτόν τον τρόπο όλους τους Γάλλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους για μια εθνική Γαλλία.

Το πιθανότερο πάντως είναι η νέα πρόεδρος του ακροδεξιού γαλλικού κόμματος να επιλέγει να δείξει μια “ανέχεια” στη ΛΟΑΤ κοινότητα, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι οι προεδρικές εκλογές στη Γαλλία πλησιάζουν και επιθυμεί να εκλεγεί πρόεδρος της δημοκρατίας.  Για αυτό το λόγο και η ίδια επιλέγει να απομακρυνθεί από τον ομοφοβικό και γεμάτο μίσος για τη ΛΟΑΤ κοινότητα λόγο  που είχε στο παρελθόν ο πατέρας της, ελπίζοντας σε ψήφους από τη ΛΟΑΤ κοινότητα.

Το περιοδικό μας, με ανταποκρίσεις από το Παρίσι και με το δίκτυο συνεργατών του περιοδικού στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θα σας ενημερώνει συνεχώς και για  όλα τα ΛΟΑΤ θέματα τα οποία προκύπτουν από την προεκλογική περίοδο και τις Γαλλικές Προεδρικές Εκλογές.

Οι προεδρικές εκλογές στη Γαλλία θα πραγματοποιηθούν στις 22 Απριλίου και 6 Μαιου 2012 .

Σχετικά άρθρα : Γαλλία : Gay γάμος και υιοθεσία στο πρόγραμμα του σοσιαλιστικού κόμματος για το 2012

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]

Comments are closed.