Βρυξέλλες : Pride for EveryOne το Σάββατο

13/05/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες το pride της Βελγικής πρωτεύουσας, το οποίο πέρυσι είχε συγκεντρώσει πάνω από 35.000 άτομα.

Μια γιορτή για τη ΛΟΑΔ κοινότητα αλλά και τους φίλους τους. Με τίτλο φέτος « Pride 4 Every 1 » το pride δεν είναι μόνο μια απλή παρέλαση. Πρόκειται για ένα άνοιγμα του pride σε όλη τη Βελγική κοινωνία. Φέτος τα διάφορα events θα πραγματοποιηθούν εκτός της περιοχής Saint-Jacques ( το Γκάζι των Βρυξελλών ) και η γιορτή θα είναι παρούσα σε όλες σχεδόν τις μεγάλες λεωφόρους της Βελγικής πρωτεύουσας.

Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 2 μμ από το χρηματιστήριο ( La Bourse ) της πόλης. Στο χρηματιστήριο άλλωστε να είναι και το Mainstage με μοναδικά shows όπως από τις The Bettys ( της σειράς The L World ) την διάσημη DJ Tonnic, πολλά strip shows με πανέμορφους Βραζιλιάνους , διάφορα drag shows, την αγαπημένη μας LaDiva Live (και πολύ πολύ στενή φίλη του antivirus), διαγωνισμό για τον Mister Gay Belgium και στο τέλος της βραδιάς τον τελικό της Eurovision, με παρουσιάστριες της βραδιάς τη ραδιοφωνική παραγωγό Karolin Debecker και τη μοναδική LaDiva Live. 

Και η μεγάλη έκπληξη, η διάσημη και ιδιατέρως αγαπητή LaDiva Live, θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά το τραγούδι το οποίο έγραψε ειδικά για το φετινό pride. H LaDiva Live είναι μια καλλιτέχνις με μοναδικό ταλέντο και υπέροχη φωνή. Μια καλλιτέχνις την οποία αγαπά ιδιαίτερα η ΛΟΑΔ κοινότητα. Τραγουδά στα μεγαλύτερα Ευρωπαικα ΛΟΑΔ events, όπως μεταξύ άλλων το Arosa Gay Ski Week αλλά και σε μαγαζιά σε Βρυξέλλες, Παρίσι, Ζυρίχη και πολλές άλλες πόλεις της Ευρώπης.

Ο “χαρακτήρας” της LaDiva Live έχει δημιουργηθεί ως φόρος τιμής σε διεθνείς ” Divas”. Χάρι σε αυτό τον “χαρακτήρα” ή φωνή της μας μεταφέρει σε ένα άλλο κόσμο, αυτόν της συγκίνησης. Η διανομή ( των τραγουδιων ) και η ένταση της είναι δύο λέξεις που θα περιέγραφαν καλύτερα τις αποδόσεις της. Μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των ζωντανών ερμηνειών με τραγούδια της Edith Piaf, Céline Dion, της Annie Lennox, της Liza Minelli, της Whitney Houston , και αυτά είναι μόνο μερικά… Η LaDiva Live είναι μυστήριος “χαρακτήρας”, χωρίς ηλικία ή φύλο, με όπλο μια φωνή και πολλή συγκίνηση…

Φωτογραφία : Danny Farrer ( LaDiva Live )

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!