Βραδιά γυμνιστών διοργανώνει μουσείο στη Βιέννη

02/02/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Βραδιά γυμνιστών αποφάσισε να διοργανώσει το Μουσείο Λέοπολντ της Βιέννης, στο πλαίσιο της έκθεσης «Γυμνοί Ανδρες: από το 1800 ώς τις μέρες μας». Το μουσείο, που είχε αναγκαστεί να καλύψει τα επίμαχα σημεία ποδοσφαιριστών σε αφίσες που διαφήμιζαν την έκθεση, καλεί τους επισκέπτες να… γδυθούν στις 18 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της βραδιάς γυμνιστών.

«Κατόπιν αιτήματος πολλών συλλόγων γυμνιστών, αποφασίσαμε να προσφέρουμε αυτήν την δυνατότητα στους λάτρεις του γυμνισμού» διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εκπρόσωπος του μουσείου Κλάους Ποκόρνι.

«Το Μουσείο μας θα είναι μια ζώνη χωρίς ρούχα για ένα βράδυ» αναγράφεται στο δελτίο Τύπου. «Προσκεκλημένοι είναι οι γυμνιστές!» σημειώνει.

Η έκθεση προβλεπόταν αρχικά να διαρκέσει ως τις 21 Ιανουαρίου. Τελικά, παρατάθηκε έως τις 4 Μαρτίου.

Από τις 19 Οκτωβρίου έχει προσελκύσει πολύ κόσμο, επιτρέποντας στο Μουσείο να αυξήσει κατά ένα πέμπτο τον αριθμό των επισκεπτών του το 2012 σε σχέση με το 2011.

Καθώς οι εκθέσεις με θέμα το γυμνό στην τέχνη περιορίζονταν μέχρι σήμερα στο γυναικείο γυμνό, το βιενέζικο Μουσείο ήθελε να αφιερώσει μια έκθεση στο ανδρικό γυμνό.

Πηγή: tanea.gr




Δες και αυτό!