Βγαίνουμε Αθήνα κάθε Τρίτη.

03/12/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Με πίστη στη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης, κόντρα στο κλίμα απαισιοδοξίας , ο Δήμος Αθηναίων θέτει σε τροχιά σχέδια για την κοινωνική ανασυγκρότηση και οικονομική αναζωογόνηση της πόλης, εμμένοντας στην πάγια θέση του για μια Αθήνα ελκυστική, ανθρώπινη, με οικονομική και εμπορική δυναμική και μενταλιτέ σύγχρονης ευρωπαϊκής πρωτεύουσας.

Με στόχο να κρατήσουμε ζωντανό το ζωτικό ιστό της πρωτεύουσας, το ιστορικό και εμπορικό της κέντρο, εγκαινιάζουμε μία νέα πρωτοβουλία με τίτλο «Βγαίνουμε Αθήνα».

«Βγαίνουμε Αθήνα», και προσκαλούμε τους κατοίκους, τους επισκέπτες και τους επιχειρηματίες του κέντρου να συμμετέχουν σε δράσεις πολιτιστικές, εκπαιδευτικές ,σε δράσεις που ζωντανεύουν το κέντρο της πόλης, δίνοντας στον καθένα μας την ευκαιρία να στηρίξει έμπρακτα την κοινωνική και οικονομική ζωή της πόλης.

Ο Δήμος Αθηναίων δεσμεύεται να κάνει την καρδιά του κέντρου της πόλης να χτυπήσει ξανά, ζωντανά, με φορέα τον πολιτισμό και την οικονομική δραστηριότητα της πόλης.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι τέλος του χρόνου και στο διάστημα αυτό, τα εστιατόρια και τα καφέ του κέντρου θα προσφέρουν προτεινόμενα μενού στην τιμή: 10€ Μενού, 2€ Καφέ, 5€ Ποτό, 12€ Κρασί (φιάλη)

Περισσότερες πληροφορίες: «Παρέα Κάθε Τρίτη στο Κέντρο της Αθήνας».

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.




Δες και αυτό!