Βίσση, Χριστοφόρου, Ολυμπίου στις Βρυξέλλες

antivirus magazine διαφήμιση

Η επίτροπος της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση κα Ανδρούλα Βασιλείου οργάνωσε στις Βρυξέλλες μια φιλανθρωπική συναυλία στις 9 Νοεμβίου για τα παιδιά και τις οικογένειες της Κύπρου που πλήττονται από την οικονομική κρίση. Η συναυλία που απευθυνόταν στους ομογενείς του Βελγίου έλαβε χώρα στο Palais des Beaux Arts και συμμετείχαν οι: Άννα Βίσση, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και Δέσποινα Ολυμπίου.

Πάνω από 1.200 άτομα παρευρέθησαν στη συναυλία και έδωσαν τον οβολό τους για τον σκοπό απολαμβάνοντας τη μοναδική αυτή συναυλία. Το ρεπερτόριο των καλλιτεχνών ήταν αμιγώς ελληνικά και κυπριακά τραγούδια αλλά ο Κωνσταντίνος με τη Δέσποινα δεν δίστασαν να τραγουδήσουν μαζί και το τραγούδι της Celine Dion’s ‘Pour que tu m’aimes encore’.

Η Άννα Βίσση από την άλλη έκανε την έκπληξη παραμένοντας και τραγουδώντας επί σκηνής πολύ περισσότερο από τον προγραμματισμένο χρόνο που είχε συμφωνηθεί ξεσηκώνοντας το κοινό για μια ακόμη φορά, το οποίο και την αποθέωσε!

OIKOTIMES: CONSTANTINOS & DESPINA LIVE AT PALAIS DES BEAUX ARTS – BRUSSELS (BELGIUM)
OIKOTIMES: CONSTANTINOS CHRISTOFOROU LIVE AT PALAIS DES BEAUX ARTS – BRUSSELS (BELGIUM)
OIKOTIMES: CONSTANTINOS CHRISTOFOROU LIVE AT PALAIS DES BEAUX ARTS – BRUSSELS (BELGIUM)
OIKOTIMES: DESPINA OLYMPIOU LIVE AT PALAIS DES BEAUX ARTS – BRUSSELS (BELGIUM)

PHOTO: PANOS TSOULIARIDIS
VIDEO: OLIVIER VANHOUTTE (OIKOTIMES.COM)

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




Δες και αυτό!