Βέλγιο: Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Elio Di Rupo, ανοιχτά ομοφυλόφιλο σοσιαλιστή

17/05/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης έλαβε αφού μετέβη στο παλάτι στο Laeken, ο γαλλόφωνος σοσιαλιστής πολιτικός, Elio Di Rupo ( 59 ετών ), από τον βασιλιά Αλβέρτο Β΄του Βελγίου.

«Ο Elio Di Rupo επιφορτίστηκε να προβεί σε κάθε ενέργεια για να σχηματιστεί η νέα κυβέρνηση» αναφέρεται στο βασιλικό ανακοινωθέν.

Ο Elio Di Rupo, είναι από τους πρώτους Βέλγους πολιτικούς, ο οποίος έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος. Το 2007 εξέλέγη αντιπρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, με πρόεδρο τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Σημειώνεται ότι οι βουλευτικές εκλογές στη χώρα έγιναν την 13η Ιουνίου του 2010 και έκτοτε το Βέλγιο έχει μία υπηρεσιακή κυβέρνηση, καθώς οι Φλαμανδοί και οι Γαλλόφωνοι επέμειναν στις ουσιώδεις πολιτικές διαφορές τους.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!