Αφγανιστάν : Τα Rainbow αυτοκόλλητα στα αυτοκίνητα της Καμπούλ

25/05/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Εάν είστε ανοιχτά ομοφυλόφιλος και υπερήφανος, ένα από τα τελευταία πιθανά μέρη που θα το δηλώνατε δημοσίως είναι το Αφγανιστάν. Αλλά το πρακτορείο ειδήσεων του Αφγανιστάν Pajhwak σε πρόσφατο άρθρο αναφέρεται σε μια νέα τάση στους δρόμους της Καμπούλ – σημαίες rainbow να βρίσκονται σε αυτοκίνητα σε όλη την πόλη.

Σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας Guardian, το πρακτορείο ειδήσεων έστειλε έναν δημοσιογράφο στους δρόμους για να μιλήσει με τους οδηγούς που “δηλώνουν” ανοιχτά την υποστήριξή τους στα ΛΟΑΔ δικαιώματα με αυτοκόλλητα στα αυτοκίνητά τους. Το ενδιαφέρον είναι ότι κανένας οδηγός δεν είχε οποιαδήποτε ιδέα τι οι αυτοκόλλητες ετικέττες σημαίνουν.

Η Guardian αναφέρει στο δημοσίευμα της «Οι αυτοκόλλητες ετικέττες είχαν φθάσει αρχικά στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που εισήχθησαν από τον Καναδά. Αφγανοί απλά είχαν υποθέσει ότι ο συνδυασμός χρώματος ήταν η πιό πρόσφατη τάση μόδας στη δύση, και την υιοθέτησαν.»

Σύμφωνα με το άρθρο, στις ημέρες μετά από το άρθρο της Pajhwak, οι αυτοκόλλητες ετικέττες έχουν αφαιρεθεί μαζικά. «Ένας σχολιαστής εξέφρασε ακόμη και την ελπίδα ότι το ενοχλητικό αυτό γεγονός θα εχρησίμευε ως προειδοποιητική ιστορία, που προειδοποιεί Αφγανούς ενάντια στην τάση τους να ακολουθήσουν τυφλά τις μόδες που εισάγονται από αλλού.»

Πηγή : The Advocate

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!