Απόψε η τελετή λήξης των Ολυμπιακών στο Λονδίνο

12/08/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Αφιερωμένη στη βρετανική μουσική θα είναι η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, απόψε στις 11 μ.μ. (ώρα Ελλάδας).

Αν και οι λεπτομέρειες κρατούνται μυστικές, οι «διαρροές» αναφέρουν ότι πολλά γνωστά ονόματα της βρετανικής μουσικής σκηνής, όπως ο Τζορτζ Μάικλ, οι Spice Girls, οι Madness, οι Blur, οι Who, ο Ρέι Ντέιβις, ενδεχομένως και η Αντέλ (αν και είναι έγκυος) θα εμφανιστούν στο διάρκειας 3.5 ωρών σόου, το οποίο σκηνοθετεί ο Κιμ Γκάβιν. Ο Τζορτζ Μάικλ έχει επιβεβαιώσει μέσω Twitter τη συμμετοχή του (την πρώτη του live εμφάνιση εδώ και πάνω από ένα χρόνο), ενώ η θεωρούμενη ως δεδομένη συμμετοχή των Take That είναι αμφίβολη, λόγω του θανάτου του νεογέννητου μωρού του τραγουδιστή του συγκροτήματος, Γκάρι Μπάρλοου, την περασμένη εβδομάδα.

Συνολικά 4.100 άτομα θα συμμετάσχουν στην τελετή λήξης, στη διάρκεια της οποίας θα γίνει και η παράδοση της Ολυμπιακής σημαίας από τον δήμαρχο του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον, στον ομόλογό του Ρίο Ντε Τζανέιρο, Εντουάρντο Πάες.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής στη σημερινή τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Την είδηση έκανε γνωστή ο 32χρονος Κερκυραίος κολυμβητής του Ολυμπιακού, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook:

«Υπερήφανος που θα είμαι σημαιοφόρος στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων! Σας ευχαριστώ που μου δώσατε αυτήν την τιμή!».

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.




Δες και αυτό!