Αντιμέτωπη με αποδοκιμασίες η Madonna στο Παρίσι, όπου τραγούδησε για 45 λεπτά

31/07/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Οι fans της Madonna δεν έκρυψαν την οργή τους όταν η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ ολοκλήρωσε τη συναυλία της στη μυθική αίθουσα Olympia στο Παρίσι, μετά από μόλις 45 λεπτά. Μάλιστα, δεν δίστασαν να την αποδοκιμάσουν, όταν επιδόθηκε σε ένα πολιτικό παραλήρημα.Η ποπ σταρ δήλωσε ότι είχε ένα μήνυμα από την πρόεδρο του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου, Marine Le Pen, η οποία έχει απειλήσει ότι θα ασκήσει μήνυση στη Madonna επειδή σε βίντεο τη δείχνει με μια σβάστικα στο μέτωπο.

«Ξέρω ότι έκανα μια κυρία Le Pen να νευριάσει μαζί μου» είπε. «Δεν αποτελεί πρόθεσή μου να κάνω εχθρούς. Πρόθεσή μου είναι να προωθώ την ανεκτικότητα» δήλωσε.

Ένας από τους θαυμαστές της που βρέθηκαν στο Olympia παραπονέθηκε: «Μιλούσε επί 15 λεπτά για την ανεκτικότητα. Δεν είναι ο ΟΗΕ εδώ».

Μπορεί η ποπ τραγουδίστρια να δήλωσε ότι «νιώθει μια ιδιαίτερη έλξη προς τη Γαλλία», αλλά αυτό δεν έκανε τους Γάλλους θαυμαστές της να αισθανθούν καλύτερα για τη μικρή διάρκεια της συναυλίας.

Στο τέλος της συναυλίας οι εξοργισμένοι fans ζητούσαν να τους επιστραφούν τα χρήματα τους.

Οι αντιδράσεις συνεχίστηκαν στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης με πολλούς από τους fans να γράφουν μεταξύ άλλων «Tu n’es plus une reine, mais bien une rentière» ( Μετάφραση : Δεν είσαι πλέον βασίλισσα, αλλά μια εισοδηματίας ), «Le reine est morte vive Lady Gaga»(Μετάφραση : Η βασίλισσα πέθανε, ζήτω η Lady Gaga), « Mamie Madonna» ( Μετάφραση : Γιαγιά Madonna )  . Οι fans έδωσαν μάλιστα ραντεβού “στη στροφή” με τη Madonna στην επόμενη και τελευταία στάση της περιοδείας της στη Γαλλία στη Νίκαια στις 21 Αυγούστου.

Τα 2.000 εισιτήρια της συναυλίας εξαντλήθηκαν μέσα σε μερικά λεπτά και κόστιζαν από 100 έως 250 ευρώ. Υπήρχαν, μάλιστα, και κάποιοι που πλήρωσαν μέχρι 1.270 ευρώ.

Η Madonna και οι άνθρωποι της προσπαθούν να «αντιμετωπίσουν» την κρίση

Η Liz Rosenberg, εκπρόσωπος της Madonna εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει «Η συναυλία στο Olympia είχε σχεδιαστεί ως ένα ειλικρινές ευχαριστώ στη Γαλλία, κάτι το οποίο ανέφερε στην αρχή της συναυλίας. Μπορεί η Madonna να είναι σε διεθνή τουρνέ, αλλά ήθελε να τραγουδήσει στη μυθική αίθουσα ως φόρο τιμής για τους Γάλλους καλλιτέχνες και το Γαλλικό κινηματογράφο και να τιμήσει τη Γαλλία για την υποδοχή που έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια σε καλλιτέχνες, ζωγράφους, ποιητές και μειονότητες».

Η εκπρόσωπος της αναφέρει ότι η Madonna πλήρωσε η ίδια ένα εκατομμύριο δολάρια από την τσέπη της για να πραγματοποιηθεί αυτή η συναυλία, η οποία δεν αποτελούσε μέρος της τουρνέ MDNA και ότι οι τιμές των 2.000 ήταν πολύ λογικές. Και προσθέτει ότι η Madonna στο παρελθόν έχει πραγματοποιήσει συναυλίες σε μικρούς χώρους που δεν είχαν ποτέ διάρκεια άνω των 45 λεπτών.

Η ίδια η Madonna στην προσωπική της ιστοσελίδα δηλώνει ευχαριστημένη από τη συναυλία και προσπαθεί να παρουσιάσει και αυτή με τη σειρά της το γεγονός ως ασήμαντο.. « Το να τραγουδήσω στο Olympia ήταν μαγικό. Ήταν μια πραγματική απόλαυση να κάνω ένα τόσο ιδιαίτερο show για τους fan μου, να είμαι τόσο δίπλα τους». Και προσθέτει « Δυτυχώς στο τελος και ενώ είχα φύγει κάποιοι βίαιοι άνθρωποι που δεν είναι fans μου πέταξαν πλαστικά μπουκάλια στη σκηνή ώστε να φανεί ότι οι fans είχαν εξαγριωθεί».

 
Στο βίντεο το οποίο ακολουθεί οι εξοργισμένοι fans φωνάζουν «Remboursez!, Salope!» και μπορεί κανείς να ακούσει τις αποδοκιμασίες τους.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!