Το Carroten παρουσιάζει για 3η χρονιά το soundtrack του Καλοκαιριού αποκλειστικά μέσα από την σελίδα του στο Facebook!

Το Carroten, το Νο. 1 Αντιηλιακό στην Ελλάδα, παρουσιάζει το hit του καλοκαιριού με μία ακόμα δυνατή συνεργασία που ανατρέπει τους κανόνες & μας προετοιμάζει κατάλληλα για το φετινό καλοκαίρι. Ο Alex Leon, η Demy & ο Epsilon ενώνουν τις δυνάμεις τους & δημιουργούν το τραγούδι The Sun που θα μας κρατήσει συντροφιά τις καλοκαιρινές μας μέρες και θα μας παρασύρει στους ρυθμούς ενός ατελείωτου beach party.

Με αυτές τις αποσκευές είναι σίγουρο ότι φέτος το καλοκαίρι όλοι θα χορεύουμε και θα τραγουδάμε στις καλοκαιρινές μας διακοπές & όχι μόνο στους ρυθμούς του The Sun” το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Panik Records σε όλα τα ψηφιακά μέσα.

Τα γυρίσματα του video clip του single υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου κράτησαν πάνω από 2 μέρες και πραγματοποιήθηκαν στηΝάξο στις παραλίες Μικρή Βίγλα και Πλάκα. Η κεντρική ιδέα είναι ένα αυτοσχέδιο beach party που δημιουργείται από μία παρέα νέων παιδιών, φίλων της Demy, του Alex Leon & του Epsilon χωρίς καμία προετοιμασία με υλικά που βρήκαν σε μία ερημική παραλία. Άλλωστε η καλοκαιρινή διάθεση όλων μας δεν απαιτεί προγραμματισμό.. απλά γέλιο, καλή παρέα, μουσική & τα απόλυτα must του καλοκαιριού: Carroten BB Face Cream SPF 25 , UltraLight Suncare Milk SPF25  και η σειρά μαυρίσματος Carroten Sunsations

Το Carroten αποτελεί για 12η συνεχόμενη χρονιά την πιο αγαπημένη μάρκα των Eλλήνων καταναλωτών και όχι τυχαία, αφού το όνομά του συγκεντρώνει μια πραγματική αυθεντία του ελληνικού ήλιου και την πολυετή μελέτη γύρω από την ασφαλή έκθεση σε αυτόν. Ο δημιουργικός σχεδιασμός της σειράς και η παραγωγή των προϊόντων Carroten λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα, στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της 100% αμιγώς ελληνικής εταιρείας Σαράντης.

www.facebook.com/carroten.gr

Ήρθε το καλοκαίρι. Ζηστο με Carroten!

Because we love “The Sun” & we know why!