«Concussion»: Το Teddy βραβείο του Βερολίνου ετοιμάζεται για το αμερικάνικο release του

17/09/2013
antivirus magazine διαφήμιση

«Teddy Award» στη Μπερλινάλε και αρκετός θόρυβος στο περασμένο Σάντανς για μια gay & lesbian ταινία που ξεκινάει από το κεφάλι

Η ταινία που απέσπασε το επίσημο queer βραβείο της Μπερλινάλε «Teddy Award», ξεκίνησε την πορεία της από το Σάντανς, έχει τίτλο «Concussion» και σήμερα μπορείτε να δείτε στις οθόνες το πρώτο red band τρέιλερ.

Σκηνοθετημένη από την πρωτοεμφανιζόμενη Στέισι Πάσον, η ταινία έχει για κεντρική ηρωίδα μια σύζυγο και μητέρα από την αστική κοινωνία του Μανχάταν (Ρόμπιν Βάιγκερτ), η οποία μετά από ένα ατύχημα στο κεφάλι (εξ ου και ο τίτλος) που οδηγεί σε μια περιπλάνηση σε κάθε γωνιά της πόλης αποφασίζει ότι δεν μπορεί να υποφέρει άλλο την τακτοποιημένη καθημερινότητά της κι αρχίζει μια παράλληλη ζωή ως συνοδός γυναικών.

Η ανάγκη της να αισθανθεί ελεύθερη, σέξι και προκλητική την οδηγεί βαθιά σε έναν μυστικό κόσμο γυναικείου πάθους και λεσβιακής πορνείας. Το τρέιλερ προδιαγράφει μια έντονη και σεξουαλικά φορτισμένη ταινία με την πρώην σταρ του «Mad Men» και πλέον Τάρα του «Sons of Anarchy» Μάγκι Σιφ ως μια από τις πελάτισσές της, με την οποία μοιράζονται το μυστικό της.

Το τρέιλερ, με γυμνό και έντονες ερωτικές γυναικείες σκηνές κυκλοφορεί για την ταινία που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο σε περιορισμένες αίθουσες των ΗΠΑ.



Πηγή: cinemag.gr




Δες και αυτό!