«Έφυγε» στα 39 του ο ηθοποιός Andy Whitfield

13/09/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Γνωρίζαμε ότι είχε σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλά δε περιμέναμε να «φύγει» τόσο γρήγορα. Ο ηθοποιός Andy Whitfield, γνωστός για το ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά Spartacus: BloodandSand, έφυγε την Κυριακή σε ηλικία 39 ετών.

Ο ηθοποιός είχε διαγνωστεί τον Μάρτιο του 2010, από μη-Hodgkin λέμφωμα, μια μορφή καρκίνου. Η συζηγός του ανακοίνωσε τη είδηση του θανάτου του, λέγοντας «Μια ηλιόλουστη κυριακάτικη ημέρα, περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του, στα χέρια της αγαπημένης του γυναίκας, ο όμορφος πολεμιστής μας έχασε τη δεκαοκτάμηνη μάχη με τον καρκίνο».

Γεννημένος το 1972 στην Ουαλία, ο Andy Whitfield ζούσε στην Αυστραλία και ήταν λίγο γνωστός από το ευρύ κοινό, πριν γίνει διάσημος το 2009 για τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά Spartacus: BloodandSand, του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου Starz.

Το 2007 είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία Gabriel και το 2010 στο θρίλερ TheClinic.

Η σειρά Spartacus: Blood and Sand εκτός από τους σέξυ πρωταγωνιστές της  ήταν μια σειρά  gay-friendly για πολλούς επιπλέον λόγους. Στη σειρά υπάρχει ο gay χαρακτήρας του μονομάχου Barca  τον οποίο παίζει ο ηθοποιός  Antonio Te Maioho. Επιπλέον στην σειρά παίζουν και δύο γνωστοί ηθοποιοί, αγαπητοί από το ΛΟΑΔ κοινό, η Lucy Lawless, ευρέως γνωστή για το ρόλο της στη σειρά Xena: Warrior Princess ( γνωστή στην Ελλάδα ως Ζήνα ) και ο ηθοποιός John Hannah, που έπαιζε το ρόλο του gay χήρου στην ταινία Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!