Την νέα, βελτιωμένη εκδοχή του iPad παρουσίασε η Apple στο San Francisco, με έκπληξη πρώτου μεγέθους να αποτελεί η παρουσία του Steeve Jobs, ο οποίος επισήμως βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια.

«Δουλεύαμε για καιρό πάνω στο προϊόν και δεν θα έχανα την παρουσίαση», είπε ο Steeve Jobs που καταχειροκροτήθηκε.

Το iPad2 έχει νέο σχεδιασμό, είναι 30% πιο λεπτό από τον προκάτοχό του (λεπτότερο ακόμα και από το iPhone4), πιο ελαφρύ (590 γραμμάρια) και διαθέτει βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Οι τιμές θα ξεκινούν από τα 499 δολάρια για τη βασική έκδοση με 16GB μνήμης και σύνδεση μόνο με WiFi. Το iPad2 θα διατεθεί σε δύο χρώματα, άσπρο και μαύρο.

Στις ΗΠΑ θα είναι διαθέσιμο από τις 11 Μαρτίου και στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, από τις 25 Μαρτίου .

Δείτε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του  iPad2 στην ιστοσελίδα της Apple.

Πηγή φωτογραφίας : Apple

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]