Μετά το trailer που έκανε πρεμιέρα τον προηγούμενο μήνα, σειρά έχει σήμερα το ντεμπούτο του πρώτου πόστερ, για την πλέον αναμενόμενη ελληνική ταινία της ερχόμενης σαιζόν.

Το Τανγκό των Χριστουγέννων είναι η ιστορία τεσσάρων ανθρώπων, με φόντο ένα στρατόπεδο στον Έβρο, τα Χριστούγεννα του 1971.

Ένας από αυτούς είναι και ο φαντάρος, Λάζαρος Λαζάρου (Αντίνοος Αλμπάνης) που θα κληθεί να μάθει στον υπολοχαγό του, Στέφανο Καραμανίδη (Γιάννης Στάνκογλου), τανγκό.

Ανάμεσα τους θα αναπτυχθεί μια ιδιαίτερη σχέση που θα κορυφωθεί την παραμονή της χριστουγεννιάτικης γιορτής του στρατοπέδου, την ημέρα που ο υπολοχαγός έχει αποφασίσει να ζητήσει σε χορό την Ζωή Λόγγου (Βίκυ Παπαδοπούλου), τον μεγάλο και ανομολόγητο έρωτα του.

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες την 1η Δεκέμβρη!

Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν, το βιβλίο στο οποίο βασίζεται η ταινία κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Καστανιώτη.

Υπόθεση:
Ένα από τα πιο αναγνωρισμένα βιβλία του Γιάννη Ξανθούλη έρχεται στη μεγάλη οθόνη, για να μας μαγέψει τα Χριστούγεννα του 2011.
Δεκαετία του 1970… είναι Χριστούγεννα και στο στρατόπεδο Βάτη, στον Έβρο, προετοιμάζονται για την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή.
Οι σκέψεις, όμως, του υπολοχαγού Στέφανου Καραμανίδη είναι κάπου αλλού. Άνθρωπος κλειστός, χωρίς χαμόγελο, αγρίμι, έχει μόνο μια επιθυμία: να ζητήσει σε χορό τον κρυφό του έρωτα, την Ζωή, σύζυγο του Συνταγματάρχη Μανώλη Λόγγου.
Δεν ξέρει, όμως, να χορεύει. Θα ζητήσει την βοήθεια ενός φαντάρου, του Λάζαρου Λαζάρου, ενός συνεσταλμένου νεαρού, από τους λίγους που ξεχώριζαν στο στρατόπεδο για την μόρφωση και καλλιέργεια τους.
Η γνωριμία τους, σύντομη αλλά καταλυτική, θα είναι η αφορμή για μια σειρά γεγονότων που θα κορυφωθούν με ένα Τανγκό… Το Τανγκό των Χριστουγέννων… σε μια μέρα που θα αλλάξει τις ζωές των τριών ηρώων μια για πάντα.