Μοναδικές καλοκαιρινές προσφορές για τους πελάτες τους στην Ελλάδα, προσφέρουν μέχρι τις 15 Ιουλίου η Air France και η KLM.

Αγοράστε on line το αεροπορικό σας εισιτήριο για επιλεγμένους προορισμούς στη Β. Αμερική, μέχρι τις 15 Ιουλίου και “πετάξτε” τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε μερικές από τις προσφορές, Μόντρεαλ ή Τορόντο ( από 492 € ), Μαιάμι ( από 572 € )  Σικάγο ( από 592 € ), Λας Βέγκας ( από 662 € ),

Με 183 προορισμούς σε 98 χώρες, η Air France, μέλος της SkyΤeam, προσφέρει από τα αεροδρόμια του Παρισιού ( Paris-Charles de Gaulle )  και του Άμστερνταμ ( Amsterdam-Schiphol )  πάνω από 33.000 αντοποκρίσεις την εβδομάδα, με λιγότερο από δύο ώρες αναμονή. Η Air France με την θυγατρική της KLM σας προσφέρουν πάνω από 248 προορισμούς παγκοσμίως σε 106 χώρες, κάνοντας την Air France-KLM μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο.

Η SkyTeam είναι μια συμμαχία αεροπορικών εταιρειών στην οποία ανήκει η Air France-KLM με 889 προορισμούς πτήσεων παγκοσμίως.

Η προσφορά ισχύει για αγορές μέχρι τις 15 Ιουλίου 2011 και για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 1η Σεπτεμβρίου εώς 31 Οκτωβρίου 2011.

Για πληροφορίες και κρατήσεις www.airfrance.gr και www.klm.com

Άρθρο με τοποθέτηση προιόντος. Το περιοδικό δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε αλλαγή στην πολιτική των εταιρειών ή για οποιαδήποτε αλλαγή στις τιμές.
Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]