Ένα δικαστήριο στο Πακιστάν αρνήθεικε να ανοίξει δικαστική διαδικασία ενάντιων δύο gay φοιτητών  που έχουν υπογράψει σύμφωνο κοινωνικής συμβίωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, μια πράξη ” όχι ισλαμική και αντίθετη προς τη φύση και προς στους νόμους του Πακιστάν” , σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε ο αδελφός του ενός των δύο ανδρών σε Δικαστήριο της Lahore.

Η δικαιοσύνη έχει εκτιμήσει ότι το πιστοποιητικό υπογραφής συμφώνου κοινωνικής συμβίωσης δεν αποτελεί επίσημη απόδειξη ” παρά φύσης πράξεων “, αλλά άφησε ανοιχτή τη δυνατότητα για αστυνομική έρευνα.

Η μια από τις δύο οικογένειες, εξέδωσε δελτίο αναζήτησης για να τιμωρηθεί ο Haziz, έναντι ανταμοιβής 50,000 ρούπιων (περίπου 410 ευρώ), όταν έμαθε κατά τη διάρκεια των πανεπιστημιακών διακοπών ότι ο νέος άνθρωπος ήταν αδύνατο να παντρεφθεί με το κορίτσι που η οικογένεια είχε επιλέξει για αυτόν επειδή είχε συμβληθεί σύμφωνο κοινωνικής συμβίωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο με έναν συμπατριώτη που ονομάζεται Zaheer.

 Η οικογένεια όταν έμαθε το νέο, χτύπησε το νεαρό άνδρα η οικογένεια έχει χτυπήσει το νέο άνθρωπο και προσπάθησε να τον μεταπείσει αλλά αυτός κατάφερε να φύγει και να σωθεί.

Πηγή : e-licco

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]