Παγκόσμια “Kiss-in” διαμαρτυρία μπροστά στη Ρωσική Πρεσβεία

09/09/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Μια ομάδα περίπου 150 διαδηλωτών συγκεντρώθηκαν έξω από τη Ρωσική Πρεσβεία στο Ελσίνκι στη Φιλανδία (φωτογραφία) την Κυριακή για μια διαδήλωση κατά της νέας νομοθεσίας στη Ρωσία, η οποία απαγόρευει τη  “gay προπαγάνδα” ώστε να “προστατέψει τα παιδιά από την ομοφυλοφιλία”.

Η δράση διαμαρτυρίας της Κυριακής έλαβε τη μορφή ενός “kiss-in”, όπου ΛΟΑΔ ζευγάρια αντάλλαξαν φιλιά.

Την Παρασκευή  τη νύχτα άγνωστοι μετέτρεψαν την διάβαση πεζών μπροστά από τη Ρωσική πρεσβεία στο Ελσίνκι σε ένα ουράνιο τόξο διέλευσης, βάφοντας με τα χρώματα του ουράνιου τόξου, ένα κοινό σύμβολο για την παγκόσμια ΛΟΑΔ κίνημα, τη διάβαση πεζών η οποία οδηγεί στη Ρωσική πρεσβεία.

Η δράση της Κυριακής ήταν μέρος μιας παγκόσμιας εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα σε περισσότερες από 50 πόλεις ανά τον κόσμο.

 

 

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]
Δες και αυτό!