Δευτέρα, 16 Μάι. 2011 23:13

Με αφορμή την αυριανή παγκόσμια ημέρα κατά της ομοφοβίας και σε μια εποχή όπου τα αυτονόητα καταρρίπτονται ένα προς ένα, οι νέοι της Δημοκρατικής Αριστεράς έρχονται δυναμικά για να τα αναδείξουν. Ζητάμε απ’ την Κυβέρνηση να επανεξετάσει και να αναθεωρήσει άμεσα το Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης (ΣΕΣ / Ν. 3719/2008), να επεκτείνει την ισχύ του και στα ομόφυλα ζευγάρια, όπως προγραμματικά είχε υποσχεθεί πριν από τις εκλογές (Πρόταση Νόμου 04/11/2008) και να αναδιαρθρώσει τις ισχύουσες διατάξεις αναφορικά με τα ασφαλιστικά και τα κληρονομικά δικαιώματα των συντρόφων που συνάπτουν ΣΕΣ.

Η κοινωνία, σήμερα, δεν χρειάζεται άλλη μία συμβολαιογραφική πράξη γάμου, όπως την ξέραμε μέχρι τώρα ― έχει, όσο ποτέ άλλοτε, ανάγκη από την κατοχύρωση των ελευθεριών της, στη βάση του δημοκρατικού και προοδευτικού αυτονόητου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η  Γραμματεία Νέων της Δημοκρατικής Αριστεράς

Το antivirus θα δημοσιεύσει, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Ομοφοβίας και της Τρανσφοβίας,  όλες τις ανακοινώσεις που προέρχονται από την Προεδρία της Δημοκρατίας, την κυβέρνηση, από κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου καθώς και των  κομμάτων των οποίων οι αρχηγοί τους είναι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Οι ανακοινώσεις προέρχονται με απευθείας ενημέρωση του περιοδικού από τα γραφεία τύπου των κομμάτων ( στα e-mail [email protected] /  [email protected] / [email protected] ) και / ή με δημοσίευση του γραφείου τύπου στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος.

Οι ανακοινώσεις, δελτία τύπου κτλ αναδημοσιεύουνται ως έχουν και το περιοδικό δε φέρει ουδεμία ευθύνη.

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]